Te uiţi pe Youtube la videoclipuri? Atunci trebuie să afli asta!

Ultima actualizare:

    Youtube este unul dintre cele mai vizitate site-uri de Internet din lume.
Youtube este unul dintre cele mai vizitate site-uri de Internet din lume.

Divizia YouTube a grupului american Google este aproape de achiziţia serviciului de video-streaming Twitch, pentru 1 miliard de dolari, pentru care a concurat cu mai mulţi rivali, inclusiv cu Microsoft, au declarat surse apropiate situaţiei pentru portalul The Verge.

Cele două companii au convenit asupra preţului şi mai au de stabilit detalii precum cât de independentă va rămâne compania după preluare, a spus una dintre surse, potrivit Mediafax.

Twitch a evaluat mai multe variante şi a ajuns la concluzia că YouTube reprezintă cea mai bună opţiune pentru a putea susţine ritmul puternic de creştere din ultimii ani.

Compania a fost înfiinţată în 2011 şi permite utilizatorilor să transmită şi să privească clipuri video din jocuri.

Twitch, cu peste 45 de milioane de utilizatori, a atras fonduri de 20 de milioane de dolari de la investitori în 2013 şi va înregistra, probabil, profit în acest an.

Capitalul nu este problema companiei, întrucât a avut suficiente oferte din partea investitorilor, a spus una dintre surse. Twitch are nevoie de un partener care să-i ofere suport la nivel global pentru volumul foarte mare de înregistrări şi difuzări live de conţinut video.

Deşi compania nu este foarte cunoscută de către cei care nu sunt pasionaţi de jocuri, în orele de vârf înregistrează un trafic de date mai ridicat decât giganţi precum Facebook şi Amazon.

Microsoft şi alte companii au înaintat propuneri serioase, dar YouTube a fost considerată cea mai bună variantă, a spus una dintre sursele The Verge.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net