Top sfaturi dedicate pariorilor începători

Ultima actualizare:

Pariurile sportive sunt un fenomen ce capătă amploare pe zi ce trece, atât în România, cât și în străinătate. Nici nu e de mirare, dacă stai să te gândești cât de mulți oameni sunt atrași de fotbal, tenis, baschet și multe alte sporturi și câți dintre aceștia visează să câștige la pariuri.

Totuși, procentul pariorilor ce reușesc să înregistreze o balanță pozitivă la finalul fiecărui an nu este deloc mare, cauzele ce duc la această situație fiind destul de multe.  Unul din principalele motive pentru care cei mai mulți pariori sunt pe pierdere este faptul că nu țin cont de sfaturile profesioniștilor. Iată câteva din cele mai utile sfaturi de care să ții cont dacă ești începător la pariuri!

Pariază întotdeauna pentru distracție.

Una din principalele greșeli pe care le fac, nu doar pariorii începători, ci și o mare parte din cei experimentați, este legată de modul în care privesc această activitate. La fel ca si la cazino online,  indiferent cât de mult ți-ai dori să crezi că se poate trăi doar din pariuri sau că te poți îmbogăți peste noapte, trebuie să știi că puțini reușesc să facă asta, iar cel mai corect și benefic ar fi să pariezi doar de distracție, să te bucuri de fiecare câștig în parte, iar atunci când norocul nu îți surâde, să nu îți fie afectată viața personală în nici un fel. Privește pariurile doar ca pe o modalitate de relaxare, nu ca pe o șansă de a câștiga sume importante.  

Stabilește un buget pentru pariuri lunar și respectă-l cu strictețe

Mai toată lumea consideră că un procent de maxim 10% din veniturile lunare ar fi în regulă să îl direcționezi către pariuri. Ce te faci însă dacă pierzi această sumă după doar câteva zile și îți dorești să pariezi din nou? Ei bine, sub nicio formă nu trebuie să continui până la finalul lunii, iar pe viitor trebuie să fii mai atent la sumele ce le pariezi, în așa fel încât să îți ajungă toată luna. De regulă, ar fi ideal să nu mizezi mai mult de 5% din banca ce o ai la dispoziție pe un singur bilet, astfel încât, să poți trece cu bine peste câteva zile mai puțin faste, fără a pierde toți banii. Respectarea acestei reguli se face mult mai ușor în mediul online, mai ales că, la oricare dintre agentiile de pariuri sportive  ai posibilitatea sa îți stabilești limite de depunere.

Pariază pe cote mici!

Deși tentația unui câștig astronomic, obținut în urma unui bilet multiplu cu foarte multe selecții, este foarte mare, șansele ca acest lucru să se întâmple frecvent sunt destul de mici. Prin urmare, nu e rău să încerci și astfel de bilete din când în când, însă miza plasată ar trebui să nu reprezinte mai mult de 1% din bankroll-ul tău. Mult mai indicat poate fi să plasezi doar bilete simple sau cu două selecții.   

Informează-te!

Pariază doar pe evenimente despre care ești bine informat: meciuri de fotbal din Liga 1, Liga a 2-a, Champions League, Europa League, campionate de top din Europa, partidele echipei naționale de fotbal a României și, desigur, competiții importante din alte sporturi. Evident, șansele de câștig ale unui bilet plasat pe un eveniment ale cărui detalii le cunoști foarte bine sunt mult mai mari decât cele ale biletelor plasate doar de dragul de a paria, în zile sau săptămâni în care oferta de pariuri este mai săracă. Ideal ar fi să nu pariezi decât în zilele în care se joacă meciuri despre care ai multe informații, iar, dacă alegi să o faci și în alte zile, cel puțin plasează mize mai mici și caută totuși să citești măcar o analiză a evenimentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net