Tragedie fără margini pentru o familie din Vâlcea! Fiica cea mare s-a sinucis, iar fiul cel mic a fost călcat de mașină în Săptămâna Mare

Ultima actualizare:

    O familie din Oteșani și-a pierdut ambii copii la un an distanță unul față de celălaltFoto: adevarul.ro
O familie din Oteșani și-a pierdut ambii copii la un an distanță unul față de celălaltFoto: adevarul.ro

O familie din Oteșani, Vâlcea, a rămas fără ambii copii la un an distanţă. Fiica cea mare a fost găsită spânzurartă într-o pădure, anul trecut, iar mezinul a murit în Vinerea Mare.

Anul trecut, fiica cea mare a familiei, Denisa, a plecat de acasă sub pretextul că se duce după îngheţată şi nu s-a mai întors, fiind căutată zile în şir, dar a fost găsită, după aproximativ o săptămână, spânzurată în pădure, potrivit adevarul.ro. Din ancheta poliției a reieșit faptul că aceasta, împreună cu o prietenă de vârsta ei, ar fi petrecut alături de mai mulți amici, printre care un bărbat de 33 de ani. Ambele minore ar fi băut alcool alături de băieții mai mari, însă petrecerea s-a sfârșit la un moment dat. Denisa le-a spus prietenilor ei că se duce acasă și nimic nu părea să prevestească tragedia ce va urma. La două zile, familia sa a dat-o dispărută de acasă. În urma unui pont al unei căutătoare de plante medicinale, trupul fetei a fost găsit în pădurea de pe dealurile Oteşaniului, unde plecase împreună cu amicii să se distreze. Copila a fost găsită spânzurată cu şnururile de la încălţări. La finalul anchetei poliția a concluzionat că fata s-a sinucis.

Tragedia s-a repetat un an mai târziu

Pentru familia din Oteșani, necazurile nu s-au sfârșit aici. Drama părinților s-a repetat anul acesta, în Săptămâna Patimilor. La un an distanță de la moartea fetei, mama şi frăţiorul Denisei au fost victimele unui accident rutier. Se aflau pe drumul din faţa casei, când un tânăr de 18 ani, din Râmnicu Vâlcea, i-a lovit cu maşina. Se pare că cel mic, în vârstă de 4 ani, ar fi sărit în faţa maşinii, iar şoferul încercând să evite coliziunea a lovit-o şi pe mama acestuia. Micuţul a murit la o oră după accident. Trupul său neînsufleţit a fost adus acasă sâmbătă, 1 mai. Şi mama lui a suferit o serie de leziuni. S-a externat cu o mână şi un picior în ghips. Copilul va fi înmormântat luni, 3 mai, potrivit apropiaţiilor. 

Citește continuarea articolului pe Adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net