Trei îmbunătățiri ale locuinței de care toate vedetele se bucură și pe care le poți face și tu

Ultima actualizare:

Vedetele, fie ele autohtone sau străine, nu sunt vedete doar pentru ceea ce fac. În același timp ele acționează ca modele, uneori mai bune, alteori nu. Însă exista și situații în care ceea ce fac vedetele poate fi de ajutor fiecăruia.

Unul dintre aceste cazuri este atunci când se pune problema amenajării propriei locuințe. Vedem la televizor cum vedetele trăiesc intr-un aparent “lux”, însă această situație poate să fie replicată și de fiecare din voi, fără investiții atât de mari precum au făcut idolii din ziare și reviste. Poate va întrebați cum, însă răspunsul este unul destul de simplu.

În primul rând, trebuie să pui niște bani deoparte; dacă vrei confort, atunci cheltuielile sunt necesare, nu e așa? Oricum, dacă ești atent, vei descoperi ca prețurile nu sunt chiar atât de mari și de cele mai multe ori ele merită plătite. Așadar, să vedem trei îmbunătățiri pe care orice proprietar le poate aduce locuinței sale, îmbunătățiri inspirate de casele celor mai populare vedete de la noi.

Aparatul de aer condiționat

Știm, multă lume are în casă aparate de aer condiționat, însă nu toate modelele de pe piață sunt de top. De fapt, doar o mică parte dintre acestea oferă ceea ce specialiștii consideră a fi dotări premium. Iar dacă găsești o ofertă la aer condiționat, ar fi bine să te asiguri că este vorba despre un aparat de lux. Nici nu este prea greu de făcut o diferență, acestea observându-se încă de la prima vedere.

Aparatele de aer condiționat moderne sunt ceva mai deosebite, atât ca funcții cât și ca aspect. În primul rând, ele depășesc cu mult design-ul cu care suntem obișnuiți de ani de zile. De fapt, multe dintre acestea nici măcar nu mai păstrează aspectul clasic al unui aparat de aer condiționat. Ele pot fi extrem de asemănătoare cu tablouri (doar cu rame un pic mai groase) sau pot beneficia de proiecte extrem de futuriste care se potrivesc perfect într-o locuință high tech. Și, chiar dacă în afara casei sau a apartamentului, toate arată la fel, contează aportul pe care acestea îl aduc în interior.

Nu doar design-ul poate să fie deosebit la aparatele de aer condiționat premium, ci și funcțiile acestora. Începând cu schemele de control digitale, continuând cu sistemele de dezumidificare și cu filtrele care elimină până la 95 % din praful și alergenii din camere, acestea devin ajutoare importante și în păstrarea stării de sănătate (totuși, când este vorba despre dezumidificare, nu strică să cumperi și un aparat separat specializat în așa ceva).

Așadar, îți faci planul pentru o locuință nouă și modernă? Îl poți începe cu aparatul de aer condiționat. Chiar dacă pare simplă, alegerea acestuia se poate complica atunci când vrei un produs de calitate superioară. Din fericire, aparatele de aer condiționat de la Mitsubishi, Samsung sau LG îți stau la dispoziție, deoarece acești giganți oferă unele dintre cele mai bune modele premium.

Centrala termică

Daca nu locuiești în București, există cele mai mari șanse să ai deja o centrală termică și, chiar dacă stai în Capitală, atunci când vrei o locuință modernă este esențial să faci un asemenea pas. Cu toate acestea, nu suntem azi aici pentru a discuta despre orice tip de centrale termice pentru că nu toate sunt sinonime și cu luxul. Când vine vorba despre un sistem de încălzire superior din orice punct de vedere, preferat de cei care știu ceea ce își doresc de la apartamentul sau casa lor, moda este reprezentată de centralele termice în condensație.

Acesta este noul tip de centrale preferat în Occident, acolo unde modelele clasice sunt deja depășite. În România însă, acestea din urmă rămân cele mai des montate, dar dacă vrei să fii cu un pas înaintea tuturor, trebuie să le încerci și tu.

Avantajele unui astfel de sistem de încălzire sunt evidente. În primul rând, se consumă mai puțin gaz, ceea ce înseamnă că facturile vor fi mai mici, dar în același timp vei contribui la o mai bună protecție a mediului. Apoi, centralele au durata de viață mai mare, fiind pur și simplu mai bine construite. Și, în final, ele încălzesc mai bine. Dacă modelele obișnuite au un randament situat între 92 și 94 %, cele în condensație ajung chiar și la 109 %, diferență destul de mare, care se traduce într-un confort termic superior.

Există însă și dezavantaje, dar ele pot fi remontate. Cel mai important este prețul, mai mare decât al centralelor obișnuite. Însă investiția va fi recuperată în timp, fără probleme, iar garanția modelelor în condensație este una superioară. Apoi, pentru ca randamentul să fie maxim, este nevoie de o izolare perfectă din punct de vedere termic, din nou însa un lucru destul de ușor de făcut. Iar dacă ești dispus să faci și niște mici modificări, pentru ca apa rezultată în urma procesului de condensație să poată fi eliminată, atunci ești pregătit pentru a face acest pas extrem de important pentru confortul locuinței tale.

Panourile solare

Sa fii protectiv cu mediul nu este doar la modă, ci ar trebui să fie o cerință a omului modern. Din păcate, nu se întâmpla asta chiar atât de des, dar dacă vrei o schimbare, poți începe cu tine. Și cu siguranța vei fi mai în armonie cu credințele multor vedete decât poți fi înoricare al domeniu.

Centralele termice în condensație, cele despre care am vorbit mai devreme, sunt doar un mod prin care poți face asta, dar dacă vrei ceva mai mult, atunci poți alege utilizarea panourilor solare. Chiar dacă pentru mulți români, acestea par să fie o posibilitate foarte îndepărtată, montarea lor este chiar mai ușoară decât te-ai aștepta. În plus, chiar statul poate să ofere subvenții pentru astfel de proiecte, indiferent dacă stai la bloc sau la casă.

Ce trebuie să știi despre panourile solare și cum te pot ajuta ele?Înprimul rând, acestea sunt mai ușor de montat dacă locuiești la casa, pentru ca nu va trebui realizat un proiect la comun. Și la bloc este posibil, dar trebuie să te înțelegi și cu vecinii, lucru care se poate dovedi a fi mai dificil la noi întara. Avantajele sunt evidente, lucru care ar putea să îi convingă.

Cu ajutorul panourilor solare îți poți încălzi apa caldă, ceea ce înseamnă ca nu va mai fi nevoie de centrala termică decât iarna. Iar așa scad și facturile, investiția pentru panouri putând să fie recuperată în doar 2 ani. Și cum acestea au o durata de viață de până la 25 de ani (în cazul încare nu sunt supuse unor șocuri mecanice sau unor episoade de vreme extremă), este clar că panourile te pot ajuta să faci o economie destul de însemnată. În plus, acestea nu eliberează noxe, adică nu poluează deloc - acesta fiind de altfel și principalul avantaj pentru care sunt preferate de un număr din ce în ce mai mare de români.

simeon stalpnicul png

Așadar, acestea sunt doar câteva dintre cele mai comune îmbunătățiri pe care le poți aduce casei tale, dacă iți dorești niște condiții de lux, derivate din viața vedetelor din România și din străinătate. Mai sunt și altele? Da, bineînțeles, și fiecare poate profita de ele așa cum își dorește. Iar dacă vrei un magazin bun, cu multe reduceri, chiar și la produsele de lux, climatico.ro este unul perfect pentru tine. Nu doar că aici vei putea descoperi cele mai bune și moderne aparate de aer condiționat, dar vei putea achiziționa și monta și centrale termice ultra moderne sau panouri solare de ultimă generație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net