Tu, el și ea... Ce e de făcut

Ultima actualizare:

Gândeşte-te bine înainte de-a acţiona, pentru că miza e mare: într-un taler al balanţei stă dorinţa de a-ţi găsi perechea ideală, în celălalt atârnă greu o prietenie temeinică. De asemenea, analizează serios toate aspectele: este acest domn, pentru care ai o slăbiciune, sufletul-pereche sau e doar o atracţie de moment? Este el alesul, cel pentru care merită să renunţi la orice? Dacă ai răspuns afirmativ la cele de mai sus, întreabă-te şi dacă sentimentele sunt reciproce. Adică, eşti sigură că el împărtăşeşte aceeaşi emoţie, în ceea ce te priveşte? Sau eşti doar o altă provocare de moment?

E dragoste sau doar atracţie fizică?

Ai simţit că „el“ nu caută decât o relaţie fizică, şi totuşi eşti tentată să-i cedezi? Repetă-ţi faptul că rişti să pierzi totul: şi dragoste, şi prietenie. Dacă şi tu eşti atrasă de el pe plan sexual, probabil că vei ajunge la acelaşi deznodământ. Şi să nu-ţi imaginezi că, fiind discreţi şi întâlnindu-vă în secret, nu va şti nimeni! În caz că prietena ta află, şi încă mai are sentimente pentru fostul ei partener, va considera odioasă „trădarea“ ta.

Ce rişti dacă mărturiseşti

Pune în balanţă şi relaţia cu amica ta. E vorba de o prietenie adevărată, temeinică sau doar una „de conjunctură“ –  de serviciu, de ieşit la o cafeluţă, de mers la cinema? Este o legătură de suflet sau doar una care poate fi, la nevoie, sacrificată? Cu cât eşti mai apropiată de prietena ta, cu atât va fi mai complicat să-i spui adevărul. S-ar putea să te înţeleagă şi chiar să-ţi dea „binecuvântarea“ ei, dar există şi posibilitatea să se simtă înjunghiată pe la spate.

Alte sfaturi utile găsești pe clickpentrufemei.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net