TWITTER valorează 9 miliarde de dolari!

Ultima actualizare:

Vânzarea a fost supervizată de directorul operaţional al Twitter, Ali Rowghani.

Potrivit „bloomberg.com", Twitter ajută primii angajaţi ai companiei să îşi valorifice o parte din acţiuni, permiţând anumitor investitori să obţină titluri la compania de Internet, înainte ca aceasta să se listeze la bursă.

Tranzacţia cu fondul BlackRock marchează o creştere a evaluării companiei, după 2011. Atunci, o investiţie efectuată de un grup condus de DST Global a evaluat Twitter la 8 miliarde de dolari.

Rowghani, promovat luna trecută din funcţia de director financiar, s-a implicat activ în atragerea de cumpărători pentru acţiuni, a spus una din surse.

Astfel ar putea să fie limitată presiunea asupra valorii de piaţă a Twitter, provocată de acţionarii care ar renunţa masiv la deţineri, după lansarea unei oferte publice iniţiale şi expirarea perioadelor în care vânzările ar fi blocate.

Controlul strict asupra cumpărătorilor de acţiuni poate limita scurgerea unor informaţii din interiorul companiei, înainte de oferta publică.

Pe site-uri ca SecondMarket şi SharesPost, acţiunile Facebook erau tranzacţionate liber între angajaţi şi investitori, fără intervenţia companiei, astfel că au existat cazuri de schimburi de date confidenţiale, privind situaţia financiară a companiei, precum şi estimări zilnice despre valoarea sa de piaţă, care au influenţat negativ oferta publică iniţială.

În schimb, Rowghani şi echipa sau au refuzat mulţi posibili cumpărători şi au limitat accesul la situaţia financiară a reţelei Twitter, doar la câţiva investitori selectaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net