Uite cât costă asigurarea pentru telefonul mobil!

Ultima actualizare:

    Asigurare pentru telefonul mobil
Asigurare pentru telefonul mobil

Un telefon mobil, mai ales dacă e scump, este o investiţie pe care o faci pe termen mediu sau chiar lung. Din acest motiv, tot mai multe persoane preferă să cumpere o asigurare. Iată care sunt ofertele Orange şi Vodafone dar şi cât te costă reparaţiile dacă nu ai asigurare.

Orange

Cei de la Orange îţi propun asigurarea Basic şi Premium.

- Telefoane între 1 şi 150 euro - asigurarea Basic e de 2 euro, iar cea Premium de 3 euro. Franşiza costă 10 euro. - Telefoane între 151 şi 300 euro - asigurarea Basic e de 3 euro, iar cea Premium de 5 euro. Franşiza este de 30 de euro.- Telefoane între 301 şi 1000 euro - asigurarea Basic e de 5 euro, iar cea Premium de 7 euro. Franşiza este de 50 de euro. Sună la 0374290029 în intervalul 09.00-18.00, tarif normal în reţeaua Orange, şi vei afla ce să faci pentru a beneficia de asigurare.

Vodafone

- Asigurarea Standard: Beneficiezi de asigurare în caz de defecţiuni accidentale, iar telefonul va fi înlocuit cu unul cu specificaţii asemănătoare, de până la 1.000 euro. Ai  asigurare pe tot globul, până la 30 de zile consecutive de călătorie. Preţ: 1,99 euro/lună.

- Asigurarea Premium: Ai asigurare în caz de furt, iar telefonul va fi înlocuit cu unul având specificaţii asemănătoare, cu valoarea de până la 1000 euro. Beneficiezi de asigurare în caz de defecţiuni accidentale, iar telefonul va fi înlocuit cu unul având specificaţii asemănătoare, cu valoarea de până la 1000 euro. Beneficiezi de asigurare pe tot globul, până la 30 de zile consecutive de călătorie. În cazul furtului de apeluri, Vodafone va rambursa o sumă de până la 500 de euro reprezentând costul apelurilor neautorizate. Preţ: 2,99 euro/lună.

- Asigurarea SmartPhone: Beneficiezi de asigurare în caz de defecţiuni accidentale, ai asigurare de 30 de zile pentru călătorii în străinătate. Preţ: 4,99 euro/lună.

- Asigurarea SmartPhone Premium: Beneficiezi de asigurare în caz de furt, de defecţiuni accidentale, ai asigurare de 30 de zile pentru călătoriile în străinătate şi, în caz de folosire neautorizată, Vodafone va rambursa o sumă de 500 de euro reprezentând costul apelurilor neautorizate. Preţ: 6,99 euro/lună. Asigurarea se activează la cerere în termen de 30 de zile de la achiziţionare.

Cei de la Cosmote nu oferă asigurare pentru telefonul mobil. Până acum câteva luni, asigurare puteai cumpăra doar din magazinele Internity, însă acest tip de ofertă nu mai este valabil în prezent.

simeon stalpnicul png

Andrei Cătălin, director Mondo GSM

Telefoanele se pot defecta dacă suferă şocuri mecanice şi dacă intră în contact cu lichide. Mai există un caz de luat în seamă: dacă se foloseşte un încărcător al altui tip de telefon sau chiar de tabletă există riscul ca dispozitivul tău să se scurtcircuiteze.

În cazul în care nu ai cumpărat o asigurare pentru telefonul tău trebuie să ştii că preţurile pentru reparaţii la service variază în funcţie de defecţiunea produsă şi de tipul de mobil pe care îl ai. La Mondo GSM vei găsi următoarele preţuri:

iPhone 5S. Ecran spart: 250 de lei dacă se schimbă ecranul, 500 de lei dacă se schimbă display-ul.

Defecţiune produsă în urma contactului cu lichide: între 30 şi 550 lei. Defecţiune a butoanelor: dacă acestea se repară te costă 60 de lei, dacă se înlocuiesc te costă 120 de lei.

Nokia 220. Ecran spart: între 55 şi 75 de lei. Defecţiune produsă în urma contactului cu lichide: între 30 şi 80 lei. Defecţiune a butoanelor: 15 lei dacă se repară, 35 de lei dacă se înlocuiesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net