Umorul nu l-a salvat de amendă! Polițistul Marian Godină, sancționat

Ultima actualizare:

    Polițistul Marian Godină a fost amendat de colegii de la Rutierăfoto: Arhiva Personală
Polițistul Marian Godină a fost amendat de colegii de la Rutierăfoto: Arhiva Personală

Este unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România. Brașoveanul Marian Godină a făcut senzație pe Internet cu schițele sale umoristice, inspirate din zilele în care ieșea pe teren ca agent de circulație. Cu toate acestea, la un moment dat, acesta a fost pus în ipostaza șoferului prins în fapt.

Marian Godină și-a lansat, recent, cartea „Flash-uri din sens opus”. A început să călătorească prin țară pentru a o prezenta publicului și pentru a semna autografe. Turneul i-a dat bătăi de cap ofițerului, pentru că, grăbindu-se să ajungă la evenimentul de lansare de la Brăila, a fost prins de radar.

„Pentru că sunt întrebat des când am timp să mă tot plimb și dacă mai sunt polițist, o să răspund aici: mai sunt polițist, dar în această perioadă mi-am luat tot concediul pe 2016, așa că, la vară, nu voi mai avea concediu. Lansarea de la Brăila a fost ultima și am încehiat astfel o serie destul de lungă de călătorii care mi-a adus un plus de vreo câteva mii de km de condus și două puncte de penalizare (RADAR). Vă mulțumesc tuturor”, a scris el, pe profilul personal de pe o rețea socială.

Umorul caracteristic nu a funcționat în această situație, iar când Marian Godină a încălcat limita legală de viteză, colegii lui de la Rutieră nu l-au lăsat nesancționat.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net