Un bărbat care trebuia să fie în izolare, găsit de polițiști la un botez alături de zeci de persoane

Ultima actualizare:

    Conform IPJ Galaţi, sâmbătă seară, poliţiştii au întrerupt patru evenimente privateFoto: Pixabay
Conform IPJ Galaţi, sâmbătă seară, poliţiştii au întrerupt patru evenimente privateFoto: Pixabay

Gest iresponsabil! Un bărbat de 34 de ani din Galaţi a fost depistat la un botez la care participau zeci de persoane, deşi el ar fi trebuit să se afle în izolare. Poliţiştii din Galaţi au întrerupt patru evenimente la care erau prezenţi zeci de invitaţi.

Sâmbătă seară (9 mai), poliţiştii au întrerupt patru evenimente private, care se desfăşurau fără respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a infectarii cu virusul SARS -Cov 2. Două dintre aceste evenimente s-au desfăşurat pe raza Secţiei 1 Poliţie Galaţi, în două restaurante situate pe străzile Alexandru Ioan Cuza şi Portului.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre o aniversare şi un botez, la fiecare participând în jur de 30 de persoane. Un alt eveniment privat, respectiv un botez, a fost constatat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi, într-un restaurant de  Drumul de Centură al municipiului, stabilindu-se că la acesta participau aproximativ 60 de persoane.

Bărbatul care a încălcat izolarea, amendat cu 1.000 de lei

Cu ocazia legitimării participanţilor, poliţiştii au identificat un bărbat, de 34 de ani, care ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu, acesta fiind sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, potrivit news.ro.

În aceeaşi seară, poliţiştii Postului de Poliţie Folteşti s-au sesizat din oficiu cu privire la desfăşurarea unui eveniment privat, în localitate, la care participau în jur de 40 de persoane.

În toate cele patru cazuri, evenimentele au fost întrerupte, administratori restaurantelor fiind sancţionaţi contraventional cu amenzi în valoare totală de 7.500 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net