Un tată beat îşi bate copiii în timp ce este filmat: "Îţi dau de te omor!" VIDEO

Ultima actualizare:

    Gheorghe Halmaga a fost decăzut din drepturile părintești și riscă să stea șase ani după gratiicaptură: YouTube
Gheorghe Halmaga a fost decăzut din drepturile părintești și riscă să stea șase ani după gratiicaptură: YouTube

Un tată alcoolic şi agresiv şi-a pus una dintre fete să îl filmeze în timp ce o bătea şi o umilea pe sora ei. La întreagă scenă traumatizantă a asista şi fratele cel mic al fetelor, în vârstă de 5 ani.

Ana şi Ionela Halmaga au trăit un coşmar alături de tatăl lor, Gheorghe Halmaga, dependent de alcool, care le-a bătut în mod repetat, drept răzbunare că soţia plecată la muncă în Italia a decis să divorţeze de el.

Tatăl violent își traumatizează copiii fizic și psihic

Ultima bătaie suferită de cele două a survenit pe 24 aprilie 2014, când bărbatul din comună Iana, judeţul Vaslui, a pus una dintre fete în vârstă de 14 ani să îl filmeze în timp ce a b[tut-o cu palmele şi pumnii pe cealaltă, de 15 ani. La cumplită scenă a asistat şi fratele mai mic, de numai 5 ani, după cum se vede în imagini. "Tu m-ai despărţit de maică-ta, îţi dau de te adorm! Îți dau de te omor, copil prost ce eşti. Vaco, vreau să te las vânătă pe faţă", sunt câteva din cuvintele grele adresate de tatăl beat şi furios. La un moment dat, vasluianul i-a dat cu piciorul în burtă fetei care filmează, pentru că a îndrăznit să îi ia apărarea surorii.

Ambii părinți au fost decăzuți din drepturile părintești

Nemaiîndurând umilinţele şi agresiunile, a două zi dimineaţă, cei trei copii s-au prezentat singuri la Centrul de Primire în Regim de Urgență a Copiilor Abuzaţi, Neglijaţi şi Exploataţi (CPRU-CANE) din Bârlad, aparţinând DGASPC Vaslui. Aceştia au reclamat cã sunt bãtuti şi abuzaţi psihic de tatãl lor. Autorităţile au declanşat o anchetă, iar ambii părinţi au fost decăzuţi din drepturi, cei trei copii aflându-se în prezent în grijă unei mătuşi. Mai mult, tatăl este anchetat pentru rele tratamente aplicate minorilor şi riscă şase ani de închisoare.

"Concluzionãm cã numitul Halmaga Gheorghe este un pãrinţe cu imaturitate, agresivitate şi indiferențã socio-afectivã, pãrinte rece, rigid, compulsiv, cu structurã emoţionalã neprevãzutã, cu discontrol episodic de tip epileptoid”, este rezultatul expertizei psihologice fãcutã de Ionel Brãtianu, psiholog în cadrul DGASPC Vaslui, conform vremeanoua.ro."Am plâns mult în ziua aia, am vorbit cu soţia la telefon. Fiica mi-a arătat pe telefon o poză cu soţia cu altă persoană. Soţia mi-a vorbit urât , mi-a spus că vrea să dea divorţ de mine şi m-a durut prea tare. Recunosc că am greşit că m-am răzbunat pe copii. Fetele ştiu că după ce a plecat soţia am început să beau. Eu îmi iubesc foarte mult copiii. În acele momente nu îi mai iubeam, îi uram", şi-a justificat Gheorghe Halmaga gestul, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net