Accidentul s-a petrecut duminică dimineață (2 august), atunci când un șofer de origine turcă, aflat sub influența alcoolului, a accidentat un polițist din Capitală. Omul legii a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Floreasca.


Agentul de circulație participa la o acțiune de depistare a șoferilor aflați sub influența băuturilor alcoolice, potrivit Digi24. Acesta a încercat să tragă pe dreapta un autoturism, în zona bulevardului Pipera. Polițistul în vârstă de 43 de ani se află în continuare în stare critică. A fost poreclit "Dulăul", deoarece este unul din cei mai buni agenți rutieri. Bărbatul care l-a lovit pe omul legii este un om de afaceri turc, care are multe magazine în București. Acesta riscă un dosar penal pentru omor din culpă.

Șoferul s-ar fi prefăcut că oprește, dar a accelerat și l-a luat pe capotă pe polițist, pe care l-a târât aproximativ 500 de metri, apoi l-a aruncat pe stradă. Bărbatul a suferit răni foarte grava în zona capului. Șoferul a fost prins la scurt timp, după ce a facut un accident și s-a rănit, având nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest și au constatat că era băut.

 
 
Loading...