Terifiant! Un șofer din județul Suceava a fost reținut și urmează să fie dus în instanță cu propunere de arestare preventivă după ce a lovit mortal cu mașina un bărbat, iar apoi a încercat să-și ascundă fapta ducându-l pe acesta acasă, în patul lui, ca să lase impresia că a murit în somn.


Marcel R., 50 de ani, din comuna Ostra, a fost găsit mort în pat, pe data de 7 ianuarie, de doi vecini care veniseră să-i aducă mâncare. Bărbatul fusese văzut ultima dată cu 2 zile înainte de tragedie, scrie Digi24. În urma necropsiei s-a stabilit că bărbatul murise, de fapt, călcat de mașină, prezentând mai multe leziuni specifice.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul fusese lovit de o mașină, iar șoferul - care îl cunoștea, știa unde stă și că locuiește singur - l-a dus acasă și l-a pus în pat, ca să pară că a murit din cauze naturale.

Autorul accidentului nu numai că nu a anunțat poliția, dar și-a văzut liniștit de treburile lui, iar după două zile i-ar fi trimis pe cei doi bărbați cu mâncare, ca să se convingă că victima era decedată.

Autorul accidentului află miercuri (13 ianuarie) dacă va fi cercetat pentru omor din culpă în arest.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: