Un şofer român a recunoscut că a ucis o fată în Germania

Ultima actualizare:

    Dorinel Cătălin C a pledat vinovat  în instanţăFoto: bild.de
Dorinel Cătălin C a pledat vinovat în instanţăFoto: bild.de

Un român în vârstă de 40 de ani, şofer de TIR, a recunoscut miercuri în Germania că a ucis, în noiembrie 2016, o tânără de 27 de ani. Dorinel Cătălin C, arestat în iunie 2017 pentru uciderea lui Caroline G, le-a spus judecătorilor din Freiburg că a lovit-o în cap pe aceasta cu „o sticlă de şnaps”, în timp ce tânăra făcea jogging.

Bărbatul nu a recunoscut, însă, acuzaţia de viol care i-a fost atribuită. În apărarea sa, românul a spus că era beat şi deprimat în momentul comiterii gestului, scrie news.ro, citând AFP.

Căsătorit şi tată a trei copii, bărbatul e suspectat de comitera unei alte crime, în 2014, în Austria. E vorba de o studentă din Franţa, care a murit după ce a fost lovită în cap cu o bară metalică provenită de la un camion. Procurorii susţin că cele două crime au acelaşi mod de operare şi, cel mai probabil, acelaşi făptuitor. Urme ale aceluiaşi ADN au fost descoperite în ambele locuri, chiar dacă sunt situate la 400 km distanţă unul de celălalt.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net