Ura! Au apărut primele decoraţiuni de iarnă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Am trecut de jumătatea lunii noiembrie şi deja ne gândim la Sărbătorile de iarnă. Asta, cu atât mai mult cu cât magazinele au scos lavânzare primele decoraţiuni pentru Crăciun. Reporterii Click! îţi spun cepoţi cumpăra anul acesta şi la ce preţ.

Calendaristic, iarna nu se grăbeşte însă grăbiţi sunt comercianţii care deja au scos la vânzare primele decoraţiuni pentru Crăciun. Marile magazine de decoraţiuni interioare, cele care comercializează articole pentru casă, dar şi supermarketurile şi hypermarketurile au amenajat standuri speciale dedicate exclusiv Sărbătorilor.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Astfel, dacă te decizi să pleci la cumpărături din timp, vei găsi rafturile ticsite cu globuri, beteală, figurine decorative, produse lucrate manual, dar şi o mulţime de jucării din pluş: reni, oameni de zăpadă, Moşi Crăciun, coroniţe, îngeraşi şi multe altele. Nu lipsesc mărgelele, steluţele sau fulgii de nea.

Nu-ţi trebuie decât timp şi bani ca să te pregăteşti cum se cuvine pentru Sărbători. Iar preţurile sunt, ca de obicei, pentru toate buzunarele. Găseşti globuri ieftine, la doar câţiva lei, dar şi scumpe sau foarte scumpe, la 25-30 de lei sau chiar mai mult. Reporterii Click! au dat o raită prin magazine şi îţi spun ce poţi alege şi câţi bani vei scoate din buzunare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net