Urmărire ca în filme în Dolj! L-au prins cu focuri de armă

Ultima actualizare:

    Polițiștii au fost nevoiți să tragă două focuri de armă pentru a-l opri pe bărbatfoto: ziuaconstanta.ro
Polițiștii au fost nevoiți să tragă două focuri de armă pentru a-l opri pe bărbatfoto: ziuaconstanta.ro

Un tânăr din județul Dolj le-a dat bătăi de cap polițiștilor, care după ce au încercat să îl oprească în mod civilizat au fost nevoiți să recurgă la focurile de armă.

Bărbatul, având deja un dosar penal, a ignorat semnalele polițiștilor care îl îndemnau să oprească și a continuat să fugă. Echipajul de siguranță publică, formată din doi polițiști, a reușit să îl captureze abia după ce a tras două focuri de armă în plan vertical, potrivit Mediafax.

Se pare că tânărul, în vârstă de 24 de ani, se afla la volanul unei mașini, însă nu poseda un permis de conducere. Polițiștii știau acest lucru pentru că bărbatul fusese prins în decursul aceleiași zile într-o altă comună, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Dolj: „Poliţiştii ştiau că (n.r. - tânărul de 24 de ani) nu are permis de conducere întrucât în cursul zilei de vineri fusese, de asemenea, depistat conducând acelaşi autoturism în comuna Catane, oamenii legii întocmind dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere”, a declarat Amelia Barbu, citată de Mediafax.

Astfel, echipajul de poliție a încercat să oprească autoturismul prin semnale sonore și luminoase, însă tânărul care se afla la volan a continuat să conducă. În cele din urmă, acesta a intrat într-un șanț și a început să fugă: „La ieşirea din Catane, din cauza vitezei excesive cu care se deplasa şi a lipsei de experienţă, autoturismul condus de tânăr a părăsit şoseaua şi a intrat într-un şanţ de colectare a apei, apoi a lovit un copac, după care s-a răsturnat”, a adăugat Barbu. Pentru a-l opri pe bărbat, polițiștii au fost nevoiți să tragă două focuri de armă în plan vertical. În cele din urmă, oamenii legii l-au imobilizat și l-au transportat la secția de Poliție, unde i-a fost întocmit un nou dosar penal.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net