Polițiștii de frontieră suceveni au tras focuri de armă pentru prinderea a patru contrabandiști cu cetățenie ucraineană, sâmbătă, 27 februarie. Autoritățile au observat că aceștia transportau colete voluminoase dinspre frontiera cu Ucraina, spre interiorul țării.


Atunci când polițiștii au vrut să îi oprească pentru un control, în zona localității Siret, contrabandiștii au abandonat coletele și au încercat să fugă. Potrivit Mediafax, infractorii s-au oprit numai după ce au fost trase câteva focuri de armă.

Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22-28 de ani, transportau 4.000 de pachete de țigări de contrabandă, în valoare de 51.200 de lei. Magistrații Judecătoriei Rădăuți au dispus arestarea preventivă a lor, aceștia fiind cercetați pentru contrabandă în formă agravantă și trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Potrivit anchetei, țigările ar fi urmat să fie preluate, pe teritoriul românesc, de un alt ucrainean. Acesta se afla în Vama Siret la momentul celor întâmplate și a fost, de asemenea, reținut de autorități. 

 
 
Loading...