Valentin Anghel, tatăl lui Ionuţ: «Dacă nu plâng la televizor nu înseamnă că nu am sentimente»

Ultima actualizare:
Valentin Anghel
Valentin Anghel

Tatăl Lui Ionuţ, băiieţelul ucis de câini nu şi-a revenit după tragedia care a avut loc cu ceva timp în urmă. Într-un interviu la Kanal D, bărbatul a vorbit despre soarta maidanezilor, dar şi despre faptul că nu accept că fiul său nu mai este în viaţă.

"Toată lumea consideră că băieţelul meu e singurul vinovat sau bunica, de problema maidanezilor. Trebuia să moară copilul meu ca să se schimbe lucrurile? Din păcate aşa s-a întamplat. Al meu nu a fost primul, au mai fost cazuri... ", a spus bărbatul. În opinia sa, pentru autorităţi familia sa nu reprezintă nimic.

Valentin Anghel
Valentin Anghel

"Pentru autorităţi noi nu reprezentăm nimic, tragedia a însemnat ceva. Le transmit iubitorilor de maidanezi să îi adopte sau să facă demersuri la autorităţi sa faca adapsoturi, sau să strângă bani pentru adăposturi, au multe de făcut, nu trebuie să se ajungă la ultima soluţie.", a declarat tatăl puştiului sfâşiat de câini la Kanal D.

Întrebat dacă este sigur că maidanezii sunt câinii care i-au omorât fiul, tatăl lui Ionuţ a spus că este convins de acest lucru din prima clipă. "Eu mi-am văzut copilul la faţa locului. Ştiu din prima clipă. Văzând muşcăturile de câine am ştiut despre ce e vorba. Nu o să accept niciodată moartea copilului meu. Dacă nu plâng la televizor nu înseamnă că nu am sentimente. Nu am niciun semn de întrebare în privinţa morţii lui, nici procurorii nu au alte piste. Totul este clar", a mai spus Valentin Anghel cu durere.


    Valentin Anghel
Valentin Anghel
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net