Victima minerului-proxenet vrea daune de 20.000 de euro

Ultima actualizare:

    Aristică Bejinaru a fost arestat în august 2014
Aristică Bejinaru a fost arestat în august 2014

Un nou termen al procesului lui Aristică Bejinaru, minerul care făcea rost de „fetiţe” pentru şefii săi din Complexul Energetic Oltenia, a avut loc luni, 9 martie,, la Tribunalul Gorj. A depus mărturie chiar tânăra de care Bejinaru susţinea că se îndrăgostise, dar pe care a forţat-o să se prostitueze.

Cornelia Eugenia, una dintre victimele proxenetului Aristică Bejinaru, ar putea să primească de la acesta 20.000 de euro, dacă magistraţii vor decide în favoarea sa. Proxenetul a avut o relaţie de amor cu ea, ba chiar s-au mutat împreună în apartamentul lui din oraşul Motru. O alinta „Îngeraş”, dar o punea să se prostitueze. „Îngeraşul” a povestit că a făcut 10.000 € din prostituţie, dar Bejinaru i-a cheltuit pe toţi.

Cornelia a povestit cum a fost vândută pentru sex de Aristică Bejinaru, fostul angajat al carierei Roşiuţa
Cornelia a povestit cum a fost vândută pentru sex de Aristică Bejinaru, fostul angajat al carierei Roşiuţa

„M-a dus la produs în Austria şi Italia. Cred că în perioada cât m-am prostituat pentru Bejinaru am câştigat 10.000 €, dar n-am văzut decât un laptop, un telefon şi 300 de euro. Restul i-a cheltuit Beni”, a spus „Îngeraşul” în faţa magistratului care judecă dosarul de trafic de minori şi proxenetism al lui Aristică-Benoni Bejinaru.

Deşi îndrăgostită de Bejinaru, fata spune că a încercat să îl părăsească, însă acesta o ameninţa. „Când îi spuneam că vreau să îl părăsesc, Beni mă ameninţa şi-mi spunea că le face rău părinţilor mei, că le pune foc la casă. O dată, Bejinaru m-a bătut că am refuzat un client. Se lăuda mereu că le dă şefilor lui fete. Ştiu că în acelaşi fel a procedat şi cu altele. Până la urmă, l-am minţit că mama va lua 70.000 € din fonduri europene şi i-am zis că îi dau şi lui, dar să mă împrumute cu 300 de euro. Mi-a dat banii, am plecat la Timişoara şi am scăpat de el”, a spus fata, care cere daune de 20.000 €.

Aristică Bejinaru aducea fetiţe pentru șefii din minerit

Scandalul la Cariera Roşiuţa a izbucnit în august 2014, când Aristică Benoni Bejinaru (36 de ani), un lăcătuş mecanic, a fost arestat pentru trafic de persoane şi proxenetism.Anchetatorii au aflat că omul le aducea prostituate şefilor săi din Complexul Energetic Oltenia ca să fie învoit de la serviciu. În schimb, el era pontat zilnic şi îşi încasa şi salariul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net