VIDEO Ce zice nașu' Becali despre nunta lui Borcea la care nu a fost invitat

Ultima actualizare:

    Becali, naș la nunta lui Borcea cu Alina Vidican
Becali, naș la nunta lui Borcea cu Alina Vidican

Nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel a fost lipsita de dansul a la Michael Jackson, pus în scenă de Gigi Becali. Acesta a fost marele absent de la nunta celor doi din Ungaria. Nașu' Gigi, de la căsătoria lui Borcea cu Alina Vidican, susține că i-a urat finului "Petrecere frumoasă".

"Eu am fost naş la o nuntă, cum să mă duc la o altă nuntă? Păi ce, sunt nebun! Din moment ce eu te cunun pe tine cu una, cum să mai merg la altă nuntă, păi ce, am înnebunit! A făcut o nuntă şi gata. Eu l-am cununat, sfânta taină a cununiei în biserică. Cum să mă duc... nu aş fi trădător faţă de cealaltă fină? Cum adică mă duc la altă nuntă. Eu îl iubesc pe el. I-am urat, când am vorbit cu el, "să ai petrecere frumoasă!"" a declarat Gigi Becali după nunta lui Borcea cu Valentina Pelinel.

Cristi Borcea a mers în faţa altarului pentru a treia oară, dar de această dată i-a fost alături Valentina Pelinel. Cei doi au ales să facă nunta la Budapesta, într-un cadru restrâns, de unde nu au lipsit invitaţii de seamă. Ioan Becali, Gigi Neţoiu şi Victor Piţurcă i-au fost cavaleri de onoare, iar domnişioarele de onoare s-au îmbrăcat în roşu, culoarea preferată a Valentinei. 

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Ioan Botezătorul din capitala maghiară, iar invitaţii au petrecut la restaurantul Gundel, unul dintre cele mai luxoase din Budapesta. Naşii Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, şi Irina Nicolae, fostă componentă a trupei ASIA, au asigurat totul.

Valentina Pelinel s-a îmbrăcat într-o rochie albă, lungă, simplă, care îi ascundea burtica de gravidă, iar Cristi Borcea a ales să se îmbrace într-un costum elegant, negru. 5.000 de euro au costat ţinutele mirilor. Nici naşii nu au fost mai prejos. Irina a ales să se îmbrace într-o rochie neagră, stil sirenă, cu un decolteu adânc, iar Marius Vizer s-a asortat cu Cristi Borcea.

Seara a fost deschisă, aşa cum era de aşteptat, cu dansul mirilor. Fostul dinamovist a ales melodia "My Way" a lui Frank Sinatra şi, la fel ca la nunta cu Alina Vidican, Marcel Pavel a fost cel care a interpretat piesa.

De la nuntă nu a lipsit nici Patrick, fiul cel mare al lui Borcea. Marele absent însă a fost Gigi Becali, fostul naş.

Becali, naș la nunta lui Borcea cu Alina Vidican
Becali, naș la nunta lui Borcea cu Alina Vidican

"Eu am fost naş la o nuntă, cum să mă duc la o altă nuntă? Păi ce, sunt nebun! Din moment ce eu te cunun pe tine cu una, cum să mai merg la altă nuntă, păi ce, am înnebunit! A făcut o nuntă şi gata. Eu l-am cununat, sfânta taină a cununiei în biserică. Cum să mă duc... nu aş fi trădător faţă de cealaltă fină? Cum adică mă duc la altă nuntă. Eu îl iubesc pe el. I-am urat, când am vorbit cu el, "să ai petrecere frumoasă!". a declarat Gigi Becali

Aproximativ 40 de invitaţi au avut cei doi la petrecere, iar meniul de la nuntă a fost ales cu mare atenţie de miri şi a costat 200 de euro.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au căsătorit civil pe data de 12 septembrie, la Primăria din Voluntari. Fostul dinamovist a mai fost căsătorit, în trecut, cu Alina Vidican şi Mihaela Borcea. Acesta are 7 copii şi urmează să devină din nou tată, dar de gemeni de această dată. Pe de altă parte, Valentina Pelinel a fost căsătorită cu Cristian Boureanu. În luna iulie a acestui an, Cristi Borceaa fost eliberat din închisoare după ce a fost condamnat la 6 ani şi patru luni în Dosarul Transferurilor.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net