VIDEO Cum te înscrii pe lista de așteptare pentru vaccinare

Ultima actualizare:

    Rezervați-vă locul, programându-vă pe lista de așteptare!
Rezervați-vă locul, programându-vă pe lista de așteptare!

De luni, 15 martie, România intră în etapa a treia de vaccinare, adresată populației generale. Toate persoanele care au peste 16 ani și doresc să se imunizeze trebuie să se programeze pe platformă. Deocamdată, înscrierea se face pe listele de așteptare. Primii vaccinați vor fi oamenii care locuiesc în localitățile focar, pentru care Ministerul Sănătății a suplimentat dozele de vaccin. Aceștia au avut posibilitatea posibilitatea să se programeze încă de săptămâna trecută.

În această dimineață, începând cu ora 9.00, se deschid succesiv listele de așteptare pentru programarea la vaccinare, după un program orar, pe județe.

  • 9:00-11:00 Centre de vaccinare din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna
  • 11:00-13:00 Centre de vaccinare din județele Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova
  • 13:00-15:00 Centre de vaccinare din județele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

„Vă informăm că pot exista perioade de mentenanţă în vederea optimizării aplicaţiei. În aceste perioade este posibil ca aplicaţia să funcţioneze cu întârzieri”, au anunțat autoritățile. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează înscrierea pe listele de așteptare, specialiștii au distribuit pe pagina de Facebook RO Vaccinare un filmuleț care explică totul, pe pași.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net