VIDEO Scandal la Spitalul din Făget. O pacientă a cerut șpaga înapoi unui medic

Ultima actualizare:

    Medicul este înregistrat cand spune că le dă șpaga înapoi foto: captura YouTube
Medicul este înregistrat cand spune că le dă șpaga înapoi foto: captura YouTube

O discuție halucinantă între fiica unei paciente de 64 de ani și un medic din Spitalul Făget, judeţul Timiş. Femeia îi cere înapoi șpaga dată pentru o operație nereușită. Medicul promite că îi dă banii înapoi, însă nu mai știe exact suma primită. Victima e nevoită să se interneze la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce a suferit nişte complicaţii în urma intervenţiei chirurgicale, iar operaţia urmează să fie refăcută.

Femeia de 64 de ani s-a operat la picior, încercând să scape de varice. A stat internată două săptămâni la spitalul din Făget. Însă lucrurile au început să se înrăutățească. Pacienta susține că în seara când s-a internat, femeia i-a dat medicului bani, încercând să se asigure că va fi bine îngrijtă. ” Când a dat să plece, eu m-am ridicat de pe pat și i-am băgat în buzunar o hârtie de 100 de euro. El a băgat mâna în buzunar, a scos hârtia de 100 de euro, așa a făcut cu ea a zis: doamnă, eu zice, asta o pun acolo sus în dulap și trebuie să împart și cu anestezistul și cu colegul meu și atunci eu am zis: păi cu anestezistul mă descurc eu și el zice da, dar nu e destul”, a spus pacienta, potrivit Digi 24 .

Femeia și fiica ei eu mers la medic să îi ceară banii înapoi și au înregistrat totoul. Imaginile au ajuns pe lugojinfo.ro. Suma despre care e vorba în discuţia înregistrată cu camera ascunsă de fiica pacientei au fost între timp returnaţi.

Mâine mă operez din nou în Timişoara, trebuie să mă deschidă din nou şi să mă cureţe şi am venit la dumneavoastră cu scopul de a-mi primi banii înapoi”, se aude pacienta pe înregistrare.

Vă dau banii înapoi, dar nu mai ştiu ce bani mi-aţi dat”, spune medicul.

100 de euro”, îi amintește femeia și continuă: ”Rana mamei mele este supra-infectată, ajunge spre cangrenă”.

Vă dau banii, fără nicio problemă, eu nu am cerut bani. Vă rog să mă înţelegeţi, dumneavoastră mi-aţi dat nişte bani şi săru'mâna, dar mi i-aţi dat dumneavoastră, eu nu v-am spus”, se scuză medicul.

Dar ştiţi că în mod normal nici nu trebuie să vă dăm bani...”, îi reproșează pacienta.

Eu vă aduc banii, mie îmi pare foarte rău de reacţia asta. Eu îmi amintesc că mama a venit şi am văzut-o primă dată într-o duminică. Vă daţi seama că am vrut să o ajut”, mai spune medicul.

Conducerea spitalului a deschis o anchetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net