Vine Crăciunul! Uite ce cadouri să cumperi celor dragi

Ultima actualizare:

    Click! îţi spune  cât te costă darurile  de Sărbători şi la  ce să fii atent  când le achiziţionezi
Click! îţi spune cât te costă darurile de Sărbători şi la ce să fii atent când le achiziţionezi

Vine, vine Moş Crăciun! Sărbătorile se apropie cu paşi repezi, iar magazinele au devenit neîncăpătoare: a început goana după cadouri! Reporterii Click! îţi spun ce-ai putea să cumperi şi cât te costă darurile pe care le vei pune sub bradul de iarnă.

Nu ai cumpărat cadourile de Crăciun pentru cei dragi? Grăbeşte-te! Magazinele sunt deja arhipline şi, cu cât amâni mai mult momentul, cu atât vei pierde mai mult timp la cumpărături. Pentru început, ar trebui să faci o listă cu surprizele pe care şi le doresc cei apropiaţi ţie. Apoi, înarmează-te cu multă răbdare şi hai la shopping!

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cumpără produse de calitate

Alege cu grijă, compară produsele şi preţurile şi caută magazine care-ţi inspiră încredere. Evită să cumperi de la colţ de stradă sau din piaţă pentru că produsele respective nu sunt de calitate: unele jucării sunt periculoase pentru cei mici, cosmeticele sunt contrafăcute, hainele de proastă calitate. Ştii că iubitul sau soţul tău îşi doreşte un ceas? Sau că iubita ta vrea un parfum? Alege magazine specializate şi cumpără de la firme cunoscute.

Atenţie! Nu este recomandat să cumperi animale de companie, păsări exotice sau peşti! Şi, evident, nici ce-ţi place ţie. O femeie nu va fi deloc încântată să primească o bormaşină, iar un bărbat nu va fi deloc fericit să se trezească cu lumânărele parfumate. Uite ce cadouri găseşti în magazine pentru femei, bărbaţi şi copii!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net