Vrei să iei un credit de consum? Uite care sunt cele mai ieftine!

Ultima actualizare:

    Credit de consum
Credit de consum

Dobânzile pentru creditele de consum au coborât pentru prima oară sub 10%, în cazul celor mai bune oferte de pe piaţă. Specialiştii economica.net ne prezintă cele mai atractive credite de consum în funcţie de costurile acestora. Astfel, dacă vrei să faci un împrumut pentru a achiziţiona bunuri de folosinţă îndelungată, este bine să te interesezi înainte de a decide la ce bancă să apelezi. Ca să nu iei ţeapă.

CEC Bank

Ce mai bună ofertă în momentul de faţă vine de la CEC Bank. Banca deţinută de statul român oferă împrumuturi cu dobânzi sub 10%. Astfel, pentru un credit de 10.000 de lei, pe 5 ani, dobânda anuală efectivă (DAE) este de doar 9,23% (Robor la 6 luni plus marjă de 5,9%). Rata lunară pentru un astfel de credit este e 207 lei, iar suma totală de rambursat este de 12.405 lei. Pentru a accesa această sumă de bani, solicitantul trebuie să aibă un venit minim de 680 de lei. Creditul include o asigurare de viaţă şi şomaj.

Banca Transilvania

Banca Transilvania practică o dobândă fixă de 10,15% pentru persoanele care îşi încasează salariul prin conturile deschise la bancă. La împrumutul luat ca exemplu, rata lunară este de 211 lei şi suma totală de rambursat este de 12.660 lei.

BRD

Tot o dobândă fixă practică şi BRD pentru creditul de consum. Pentru împrumutul de 10.000 de lei, DAE este de 10,45% (inclusiv asigurarea de viaţă), rata lunară este de 207 lei şi suma totală de rambursat este de 12.720 lei. Pentru a beneficia de această dobândă, clientul trebuie să încaseze veniturile prin contul deschis la BRD, altfel DAE este de 11,7%.

Volksbank

Volksbank oferă tot un credit cu dobândă fixă, cu o DAE de 10,84% pentru împrumutul din exemplu. Rata este de 214 lei şi suma totală pe care trebuie să o plăteşti este de 12.840 lei. Cei care optează pentru un credit cu dobândă fixă trebuie să aibă în vedere faptul că, dacă vor să ramburseze anticipat creditul, în cazul în care au o ofertă mai bună mai târziu, trebuie să plătească un comision de 1% din valoarea sumei rambursate şi de 0,5% dacă creditul este în ultimul an de plată.

UniCredit

Următoarea ofertă la nivel de dobândă vine de la UniCredit Consumer Financing, care împrumută pentru consum clienţii la o DAE de 11,35% (Robor la 3 luni plus marjă 7,72%). Rata lunară la un credit de 10.000 de lei pe 5 ani este de 216 lei şi suma totală de rambursat este de 12.986 lei.

- Creditele imobiliare pot fi folosite pentru cumpărarea sau construcţia unei locuinţe, pentru modernizarea sau extinderea unui imobil, pentru achiziţia unui teren sau pentru refinanţarea unor împrumuturi similare. - Creditele de nevoi personale fără garanţie sunt acele credite acordate fără o destinaţie precis identificată şi pentru care debitorul nu trebuie să justifice modul în care a folosit banii. - Creditele de nevoi personale cu ipotecă sunt acele credite acordate fără destinaţie precis identificată şi pentru care debitorul nu trebuie să justifice modul în care a folosit banii, pe baza unei garanţii imobiliare. Poate fi folosit şi pentru refinanţarea a diferite tipuri de credite de la aceeaşi bancă sau de la mai multe bănci. - Creditele de consum sunt credite destinate cumpărării de bunuri de folosinţă îndelungată (mobilă, electronice, electrocasnice) în general direct din magazin. - Creditele la domiciliu se adresează, în general, persoanelor cu venituri modeste, care sunt adesea excluse de la finanţare de către instituţiile de credit pentru că nu îndeplinesc criteriile impuse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net