Vrei să munceşti în străinătate? Uite ce joburi sunt disponibile!

Ultima actualizare:

Ingineri în  Norvegia

Cele mai multe posturi vacante, pentru care pot aplica şi românii, sunt în Norvegia. Astfel, un angajator din Oslo caută 13 ingineri electric/automatizări/cibernetică, care să asigure proiectare în departamentul pentru furnizarea sistemelor de control marin şi în industria petrolului şi gazelor naturale.

Experienţa off-shore şi/sau industria navală şi realizări de proiecte constituie avantaj, fiind de preferat personalul cu experienţă în şantierele de la Tulcea, Brăila, Mangalia sau Constanţa.

O altă condiţie este fluenţa în limba engleză. Contractul este pe perioadă nedeterminată, iar salariul este între 63.000 şi 113.000 euro brut/an, în funcţie de pregătire. Tot în Norvegia, este disponibil un post de senior inginer mecanic în construcţii navale care deservesc industria de petrol şi gaze naturale, macarale şi echipamente de ridicat.

Cerinţele pentru acest loc de muncă sunt: studii superioare mecanice, experienţă cel puţin şapte ani în proiectare mecanică, cunoştinţe în instrumente de proiectare.

O altă condiţie este cunoaştere a limbii engleze la nivel avansat. Salariul oferit este între 41.000 şi 82.000 euro brut/an.În aceeaşi ţară se caută un senior inginer care să aibă studii superioare în domeniul electric, cel puţin şapte ani experienţă în domeniul proiectării electrice. Candidaţii trebuie să vorbească fluent limba engleză, iar salariul oferit variază între 41.000 şi 82.000 euro brut/an.

Operator maşini în Spania

În Spania, sunt disponibile două posturi de operator CNC (maşini de alezat şi frezat), pentru care se este necesară şcoala profesională şi experienţă de cinci ani în domeniu. Salariul oferit variază între 18.000 şi 24.000 euro brut/an.

Şofer în Suedia

Un post de şofer camion este disponibil în Suedia. Cei interesaţi trebuie să aibă carnet de conducere categoriile C şi E şi să vorbească limba engleză.Contractul oferit este pe perioadă nedeterminată, iar salariul este cuprins între 1.500 şi 2.000 de euro brut pe lună.

Medici în Danemarca

În Danemarca, sunt căutaţi doi medici psihiatri în Regiunea Southern Denmark, una dintre cele cinci regiuni care gestionează sistemul danez de sănătate. Regiunea are patru spitale generale şi unul de psihiatrie.

Medicii pot fi angajaţi fie ca medici specialişti, fie în calitate de medici consultanţi, în funcţie de calificările aplicanţilor. Practic, se caută medici psihiatri cu experienţă vastă în domeniu, competenţe în metodele de tratament psihologice, biologice şi social-psihiatrice. Se cer excelente abilităţi de cooperare, experienţa în îndrumare şi profesorat, experienţa şi interes pentru cercetarea în domeniu şi dezvoltarea calităţii constituind avantaje.

Cei interesaţi trebuie să ştie engelza sau germana foarte bine.Salariul de bază pentru un medic specialist este în jur de 82.833 euro anual, plus suplimente, iar pentru un medic consultant este de aproximativ 93.577 euro brut anual, plus suplimente.Cei interesaţi trebuie să mai ştie că vor beneficia de cursuri gratuite de limba daneză în prima parte a contractului de muncă, urmând ca salariul să fie plătit în acea perioadă.

De asemenea, se oferă asistenţă la găsirea unei locuinţe, la îndeplinirea formalităţilor, la găsirea unui loc de muncă pentru partenerul de viaţă sau a unei şcoli pentru copii. Totdată, se va asigura mentorat profesional şi social.

Dacă doreşti să ocupi unul dintre posturile de mai sus, nu trebuie decât să intri pe www.eures.ro şi să trimiţi un CV, preferabil în limba enlgeză. Cei de aici te vor pune în legătură cu angajatorul. Pentru că vorbim despre o instituţie a statului, care face parte din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Locuriloe de Muncă, nu trebuie să plăteşti nimic pentru intermediere şi poţi sta liniştit că nu este ţeapă. Pentru a sta de vorbă cu consilierii Eures, sună la numărul de telefon gratuit 0800. 89. 52. 07.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net