Vrem şi noi o casă de Sărbători! Zeci de animale salvate de la eutanasiere îşi caută stăpâni

Ultima actualizare:

    O cheamă Fetiţa si are 2 ani Foto: Roberto Sălceanu
O cheamă Fetiţa si are 2 ani Foto: Roberto Sălceanu

O cheamă Musette, este simpatică tare şi lipicioasă până la Dumnezeu. Este şi cel mai norocos exemplar din neamul pisicesc: de la tomberon, a ajuns cel mai frumos cadou de Crăciun pentru stăpânii ei.

Era o vreme urâtă, cu ger şi lapoviţă, când Viorica Puia (66 de ani) a găsit la uşa casei sale o pisică tărcată, slabă vai-mama-ei şi speriată din cale afară după ce fusese hăituită de nişte dulăi.

Este orb. Merge pe pipăite sau după miros.
Este orb. Merge pe pipăite sau după miros.

Femeia a băgat-o în casă, i-a dat hrană caldă şi un culcuş uscat. A botezat-o Musette şi a mers cu ea la cabinetul veterinar, pentru sterilizare. Viorica ar fi vrut să o oprească, dar cei doi câini ai familiei nu prea au îndrăgit-o pe Musette. Duminică, femeia a venit cu mâţa-n traistă la târgul de adopţii din Capitală. Din cele câteva zeci de animăluţe prezente acolo, Musette a fost cea mai norocoasă: un bucureştean s-a îndrăgostit la prima vedere de ochii ei mari şi verzi. „Este exact ce căutam. Am un motan acasă, Aky, iar acum, de Crăciun, am vrut să îi fac soţiei încă un cadou. Musette va fi cea mai răsfăţată pisică din lume”, ne-a mărturisit Costin Teodorescu (37 de ani). La târgul de adopţii, nu toate poveştile se termină cu happy-end. Sunt sufleţele suferinde care se gudură în zadar pe lângă trecători, poate-poate vor fi luaţi şi ei în braţe. Dacă nu-şi găsesc un cămin, se întorc în adăposturi!

"Fetiţa" a fost abandonată

O cheamă Fetiţa, are 2 ani şi a fost abandonată de foştii ei stăpâni, dar familia Honceriu s-a oferit s-o ţină provizoriu. „Poate fi şi un căţel de pază, la curte, dar şi un câine de companie. Ne-am ocupat de tot: am sterilizat-o, i-am implantat microcip, e deparazitată şi vaccinată. Nu are nevoie decât de cineva care să o iubească”, ne-a spus Gabriel Honceriu.

Gabriel Honceriu l-a "înfiat" pe Rex

Vioricăi Puia i-a  fost greu să se  despartă de Musette
Vioricăi Puia i-a fost greu să se despartă de Musette

Rex este un căţeluş de 6 ani care s-a născut orb. Bietul animal ar fi sfârşit urât dacă nu ar fi dat de el un iubitor de animale. Gabriel Honceriu l-a „înfiat” pe Rex, l-a dus la doctori, l-a pus pe picioare şi l-a integrat în familie. „Este orb. Merge pe pipăite sau după miros. Nu aş putea să renunţ la el, aşa orb cum este”, spune stăpânul lui Max.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net