Vremea se menţine închisă şi se răceşte

Ultima actualizare:

Azi, în regiunile sudice şi estice ale ţării, în cea mai mare parte a zilei, vor predomina norii joşi din care izolat va burniţa. În restul teritoriului înnorările vor acoperi cerul, iar spre seară începe să plouă slab. În cursul nopţii, în zona de munte, mai ales din nordul Carpaţilor Orientali îşi vor face apariţia precipitaţiile şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În Capitală, sunt condiţii de burniţă, iar temperatura maximă va fi de cel mult 13 grade.

Joi, vremea va fi închisă şi se va răci. Din când în când, cad ploi slabe sau burniţe, în vestul, sudul, centrul ţării şi izolat în restul regiunilor, iar în zona montană vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Sunt aşteptate la amiază temperaturi de numai 5 grade în nordul Moldovei, până la cel mult 14 grade în Oltenia şi sud-vestul Transilvaniei.Joi, vremea va fi închisă şi se va răci uşor şi în Bucureşti. Trecător va ploua slab sau va burniţa.. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade.

Vineri, în sudul şi în estul ţării, vremea rămâne în general închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru data din calendar. Va ploua slab, local în Oltenia şi izolat în rest. În schimb, în regiunile intracarpatice va predomina o vreme frumoasă, însorită şi uşor mai caldă decât ar fi normal. La munte, trecător, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul are putere în sud-vestul şi sudul ţării, astfel ca temperaturile real resimţite vor fi mai coborâte cu câteva grade faţă de ce vor arăta termometrele, adică valori de la 6 grade în nordul Moldovei, până la 14 grade în Banat şi Crişana.Vineri va predomina o vreme mohorâtă în Capitală. Trecător este posibil să plouă slab. Temperatura la ora prânzului nu va fi mai mare de 10 grade.

Sâmbătă, vremea se va păstra închisă şi rece, iar în weekend temperaturile mai coboară câteva grade.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net