Sora fantomei de la Medgidia a murit

Ultima actualizare:

Ghiulten este femeia care, anul trecut, a pus pe jar jumătate din oraş, după ce, în loc să treacă în lumea celor drepţi, a preferat să-şi bântuie rudele luni în şir.

După moartea lui Ghiulten, sora ei, în vârstă de 44 de ani, s-a îmbolnăvit. Starea femeii s-a agravat, iar vineri a murit în urma unei comoţii cerebrale.

Ea a fost îngropată ieri, în jurul orei 13.00, la Cimitirul Musulman din Medgidia.

„Pe aici pe stradă se vorbeşte despre blestemul care i-a lovit din cauză că Ghiulten a furat aur de la un preot din Italia. Se pare că o să mai urmeze şi alte persoane, în cazul în care nu vor înapoia aurul. Am înţeles că a murit exact la 40 de zile după ce s-a întors din Italia", spune Lili Mocanu, un vecin al familiei.

De aproape doi ani, fantoma de la Medgidia continuă să fie subiectul de discuţie al oamenilor din cartierul Ali Baba.

Pentru a se demonstra că nu există niciun strigoi sau fantomă care, după cum spun oamenii, să fure aur, ţigări şi alte obiecte, trupul femeii a fost deshumat de două ori din 2003 până în prezent.

Femeia blestemată,  exhumată de două ori

Trupul fantomei de la Medgidia a fost exhumat pentru a doua oară, în septembrie, iar procurorii au descoperit că mormântul a fost profanat după ce au găsit un ţăruş înfipt în pieptul femeii.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net