Spaniolii: «Nu ne temem de Ronaldo!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ibericii, calificaţi de pe primul loc după ce au trecut cu 2-1 de Chile, au avut ghinionul să pice într-o urnă vecină cu Grupa G.

N-a fost Brazilia, care a terminat prima, însă trupa lui Del Bosque va înfrunta Portugalia lui Cristiano Ronaldo. De altfel, de numele lui Ronaldo se leagă cele mai aprinse dispute de dinaintea partidei.

Colegii de la Real Madrid şi adversarii din fiecare etapă din Primera susţin la unison că, în ciuda prieteniilor cu lusitanii, se vor califica în sferturile Cupei Mondiale.

"Îi ştim foarte bine pe portughezi, îl cunoaştem pe Ronado, le-am aflat stilul de joc. Nu ne temem", a spus fundaşul Gerard Pique. "Sunt fraţii noştri, dar îi vom învinge", l-a completat şi David Villa. Totuşi, superstarul galacticilor îi avertizează pe actualii campioni europeni.

"Am încredere în mine, pot da şi mai mult de atât, chiar dacă am ieşit cel mai bun om de pe teren în primele trei meciuri. A fost d-abia începutul, de-acum înainte, visăm", a punctat CR9, contrazis însă de rivalul de la Barcelona, Andres Iniesta: "Portughezii sunt puternici, competitivi, dar noi vom continua competiţia în speranţa că o să devenim campionii lumii".

Amintire

Imediat după meciul Honduras - Elveţia (0-0), doi dintre jucătorii din echipa Hondurasului şi-au făcut câte un cadou. Pentru că formaţia lor nu a izbutit să obţină decât un punct în grupă şi a părăsit turneul final, David Suazo (11) şi Walter Martinez (15) au plecat din Africa de Sud cu câte o minge "Jabulani" ascunsă sub tricou.

Cu burţile de femei însărcinate, cei doi s-au întors fericiţi acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net