«Stăpâna Soarelui«, contrazisă de un român: «Eu sunt adevăratul proprietar»

Ultima actualizare:

Românul este deja indignat. Avocatul Virgiliu Pop protestează: "Dacă Angeles Duran spune că ea este proprietara Soarelui, eu spun: Eu sunt mai proprietar al Soarelui decât este ea".

Spanioloaica din Vigo, care s-a prezentat la notariat în O Porrino pentru a se proclama proprietara astrului este, în opinia sa, o impostoare vulgară. S-a declanşat un conflict astral, scrie La Voz De Galicia.

Pop ştie ce vorbeşte. După cum spune la telefon şi publică în cartea sa, "Unreal Estate. The man who sold the moon" (Patrimoniu ireal. Bărbatul care a vândut luna", este expert în Drept Public în Spaţiu. S-a specializat în acest domeniu atât de impetuos la Universitatea din Glasgow (Scoţia) şi acum lucrează pentru Agenţia Statală din România. A devenit proprietar de aştri în anul 2001. Pe 28 aprilie s-a prezentat la registrul proprietăţii extraterestre de la Institutul Arhimede şi s-a proclamat stăpânul Soarelui.

Citeşte întregul articol în adevarul.es

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net