sufăr de ejaculare precoce!

Ultima actualizare:

    Grăsimile saturate sunt foarte periculoase pentru sănătatea sexuală a tuturorfoto:123RF
Grăsimile saturate sunt foarte periculoase pentru sănătatea sexuală a tuturorfoto:123RF

Are 64 ani şi iubeşte aceeaşi femeie de 46 de ani, dar suferă de ejaculare precoce. Uite ce sfat i-a dat Ioana cititorului nostru.

"Mă numesc V.M., sunt din Bucureşti, am 64 de ani şi probleme cu inima. Dar problema mai gravă este că, atunci când fac sex cu soţia mea, ejaculez foarte repede şi vă daţi seama cât disconfort există. Suntem căsătoriţi de 46 de ani. Vă rog să-mi spuneţi dacă mai am vreo şansă să mai am act sexual normal."

Dragul meu, te felicit pentru căsnicia ta care dăinuie în timp! Exemplul tău, care iubeşti aceeaşi femeie de la 18 ani, probabil prima femeie din viaţa ta, ar trebui urmat şi de tinerii din ziua de azi.

E clar că la mijloc sunt sentimente puternice, consolidate în timp. Scrisoarea ta a fost scurtă, nu am avut suficiente detalii. Nu ştiu ce probleme ai cu inima. Oricum, ele nu ar trebui să aibă legătură directă cu ejacularea precoce, decât în măsura în care probabil eşti tu mai stresat şi atunci asta îţi afectează viaţa sexuală. Îţi recomand să vorbeşti despre problema sexuală şi cu medicul tău curant, şi cu un cardiolog.

Să nu te jenezi! Sunt bărbaţi care la vârsta ta uită de viaţa sexuală, tu te poţi lăuda că eşti încă activ din acest punct de vedere.

Poate medicaţia pe care o iei pentru problemele de sănătate să aibă ceva efecte adverse, dar şi asta tot medicii îţi pot spune.

Eu pot să te sfătuiesc să nu te mai concentrezi atât de mult pe durata partidei de amor. În fond, contează mai mult calitatea actului sexual şi faptul că el există periodic, decât cantitatea lui.

Soţia ta se poate declara fericită că bărbatul ei o iubeşte şi o doreşte sexual, şi după 46 de ani de căsnicie. Unii îşi pierd pasiunea asta din primii ani, şi spun aici din primii 2-3 ani! Dacă tu ai ejaculat înainte ca şi ea să ajungă la orgasm, îţi recomand să nu o neglijezi. Fă-i sex oral sau excită-i zona pubiană cu degetele, până când va atinge plăcerea maximă.

Între timp, tu te-ai mai relaxat şi, ai să vezi, e posibil să ai din nou o erecţie. A doua va fi mai puternică şi va dura mai mult. Trebuie doar să nu te grăbeşti şi să nu te concentrezi foarte mult pe ceea ce faci. Lasă-te purtat de imaginaţie, spune-i ce ţi-ai dori să facă, ceva ce nu a făcut până acum pentru tine.

Totuşi, dacă vrei să aveţi orgasm în acelaşi timp, ar fi bine să o exciţi foarte bine înainte de contactul sexual propriu-zis. Atunci, la penetrare, va ajunge şi ea repede la orgasm.

Dacă ai o problemă în amor, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic "pentru Ioana", sau pe e-mail sex@click.ro.Toate scrisorile îşi vor găsi răspunsul aici sau pe site-ul confidenteleuneifete.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net