Acum poţi munci în Elveţia pe 5.000 € lunar

Ultima actualizare:

    Ţara cu cel mai ridicat nivel de trai din Europa caută medici şi asistente medicale
Ţara cu cel mai ridicat nivel de trai din Europa caută medici şi asistente medicale

O româncă inimoasă şi un elveţian cu experienţă vastă plasează forţă de muncă în Elveţia în domeniul medical. Dacă ştii engleză, franceză sau germană şi ai studii medicale sau eşti în curs de specializare, poţi visa la un loc de muncă superbine plătit.

Adriana Lupu a lucrat în România în domeniul frumuseţii, a deschis numeroase saloane de cosmetică pentru femeile cochete. Apoi a plecat în Germania, unde şi-a deschis un salon şi s-a făcut remarcată. De curând, românca şi-a extins domeniul de activitate cu plasare de forţă de muncă, prin parteneriat cu un om de afaceri din Elveţia, Erwin Gruber. Acum, cei doi angajează cadre medicale pentru cele două ţări. Erwin a mai plasat forţă de muncă, respectiv asistente medicale în căminele de bătrâni din Elveţia. ”Acum 20 de ani, am început să furnizez asistente medicale în căminele din Elveţia. Cu România am început anul acesta! Am participat la un târg pentru specialiştii medicali din Bucureşti şi am descoperit că există mulţi medici care ar dori să-şi continue studiile sau să profeseze mai departe în Elveţia. Specialiştii medicali şi asistenţii medicali cu diplomă universitară terminată sunt foarte bineveniţi la noi”, ne-a declarat Erwin Gruber, care a venit în România pentru a participa în acest weekend la două târguri de joburi, unul la Bucureşti, altul la Craiova.

Erwin Gruber şi Adriana Lupu au venit în România pentru a participa la două târguri de joburi
Erwin Gruber şi Adriana Lupu au venit în România pentru a participa la două târguri de joburi

Atât Adriana Lupu, cât şi Erwin susţin că este important ca solicitanţii să vorbească fluent una dintre cele trei limbi vorbite în Elveţia: germană, franceză sau italiană. Pentru recunoaşterea în această ţară au nevoie de un certificat acreditat cu un nivel de B2 pentru una dintre aceste trei limbi. De aceea, ei fac la Bucureşti şi cursuri de limbi străine. Dacă stăpânesc bine una dintre limbi, aceste persoane pot aplica direct pe elvetiajobs.ro cu următoarele documente:

  • o scrisoare de motivaţie în care să se precizeze: de ce vor să lucreze în Elveţia, pe ce poziţie ar dori să profeseze şi pe ce termen?
  • o copie a tuturor certificatelor, diplomelor şi atestatelor;
  • o copie a paşaportului;
  • un CV în germană / franceză / italiană;
  • pentru a transmite CV angajatorilor interesaţi, e nevoie de un acord scris al solicitantului pentru protejarea datelor cu caracter personal.

Omul de afaceri a ţinut să sublinieze că nu se percep taxe solicitanţilor. ”Plasarea noastră este gratuită pentru candidaţi. Trebuie doar să plătiţi costurile minime pentru instruirea dvs., iar depunerea documentelor de înscriere şi deplasare până în Elveţia vă aparţine”, a precizat Erwin Gruber. Stomatologii, medicii stagiari şi asistentele medicale pot primi salarii de bază de la 5.000 € pe lună, putând ajunge şi la 13.000 de euro, în funcţie de experienţă şi funcţie.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net