Surpriză! Ea este Miss Universe România 2010

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lovitură de teatru în finala Miss Universe România 2010, desfăşurată vinerea trecută, cu sprijinul revistei „OK".

Marea câştigătoare a competiţiei, Alexandra Cătălina Filip, a renunţat la coroană pentru pasiunea dansului. Următoarea clasată, Oana Paveluc, a fost desemnată Miss Universe România 2010.

„Vreau să câştig titlul de Miss Universe România 2010 pentru a-l face fericit pe frăţiorul meu de 11 ani, bolnav de autism!", afirma înainte de concurs Oana Paveluc (18 ani), din Braşov.

Iată că dorinţa frumoasei braşovence a fost îndeplinită. În urma deciziei Alexandrei Cătălina Filip de a renunţa la titlul de Miss, coroniţa încrustată cu sute de cristale Swarovski i-a revenit Oanei.

„Sunt pur şi simplu copleşită de ceea ce se întâmplă. Încă nu îmi vine să cred că sunt Miss Universe România din acest an şi că îmi voi reprezenta ţara la marea finală din Las Vegas, de pe 23 august". Acestea au fost primele cuvinte pe care le-a rostit eleva de clasa a XII-a a Colegiului Tehnic „Remus Răduleţ", din oraşul de sub Tâmpa.

Mărturiseşte că primul lucru pe care-l va face acum, când este oficial deţinătoarea titlului de regină a frumuseţii în România, va fi să îşi sune frăţiorul.

Citeşte şi:

Alexandra Cătălina Filip, Miss Universe România 2010, a fost descalificată!

Miss Universe România, vacanţă cu iubitul, înaintea cantonamentului - VIDEO

Cea mai frumoasă româncă a câştigat 100 de trofee cu iubitul

„Va fi cel mai frumos cadou pe care-l va primi de la cineva. Mă iubeşte mult şi crede că sunt cea mai frumoasă fată din lume. Sunt fericită că i-am îndeplinit visul de a mă vedea încoronată Miss Universe România 2010", ni s-a confesat Oana Paveluc.

Când vine vorba despre şansele pe care le are în lupta pentru titlul, care se va decide în finala internaţională de la Las Vegas, frumoasa braşoveancă nu stă pe gânduri. „Pot să ajung în primele 15 frumuseţi ale lumii. Nici podiumul nu mi se pare o misiune prea grea", ne-a mai spus tânăra.

„România nu este nici prima şi nici ultima ţară în care se întâmplă aşa ceva. Tocmai de aceea, regulamentul internaţional prevede posibilitatea înlocuirii câştigătoarei iniţiale, cu următoarea clasată. Să nu uităm scandalul izbucnit în Rusia, anul trecut, când Miss Universe Rusia 2009 a fost descalificată din cauza unor fotografii buclucaşe, în care aceasta apărea în ipostaze ce contraveneau regulamentului competiţiei", ne-a spus Mike Costache, preşedintele concursului.

El a adăugat că apreciază foarte mult tăria de caracter a Alexandrei Cătălina Filip. „Trebuie să fii foarte puternic să poţi renunţa la coroniţa de Miss. Îi urez Cătălinei multă baftă în viaţă!", a mai zis el.

De la «Click! Model 2010» la «Miss Universe România»

Oana Paveluc s-a numărat printre frumoasele de la Pagina 3, din Click! La 21 februarie, frumoasa braşoveancă a concurat pentru titlul de „Click! Model 2010", reprezentând Ardealul. Tânăra se caracterizează ca o leoaică sexy şi amuzantă.

simeon stalpnicul png

Spune că la petreceri preferă să danseze pe muzică house şi adoră să fie privită. Pentru cei care se visează alături de ea, trebuie spus că Oanei îi plac bărbaţii inteligenţi, misterioşi şi deschişi provocărilor. Noua Miss Universe România crede că totul se întâmplă cu un rost în viaţă.

Cătălina: «Am ales dansul sportiv»

Lacrimi pe obrazul Alexandrei Cătălina Filip, tânăra de 19 ani care a fost desemnată, vinerea trecută, Miss Universe România 2010. De data aceasta, lacrimile nu au fost de bucurie, ci de tristeţe.

„Între dans sportiv şi coroniţa de Miss am fost nevoită să îl aleg pe cel dintâi", ne-a mărturisit, mâhnită, Alexandra, care a renunţat, ieri, atât la titlul de cea mai frumoasă româncă din 2010, dar şi la toate celelalte premii obţinute.

„Am fost trei ani la rând, şi încă sunt, campioană naţională la dans sportiv. Mă pregătesc intens pentru competiţiile internaţionale, din acest an. Programul de antrenament este foarte încărcat şi nu poate fi sub nici o formă întrerupt. Acestea sunt motivele care m-au determinat să cedez titlul", ne-a mai spus tânăra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net