„Sara Grand Resort" este prezentat pe site-ul propriu drept un hotel elegant de 4 stele cu centrul SPA, cu piscină, jacuzzi, salon de masaj, cu sală de conferinţe şi camere elegante. În realitate însă, este o pensiune fără prea multe condiţii.


CITEŞTE ŞI

Mai ai 6 luni  la dispoziţie  să-ţi asiguri  casa

Le-a explodat butelia în casă şi i-a băgat în spital

Un bucureştean şi-a construit casă pe bloc

Atenţie, cade! Peste 200 de clădiri din Bucureşti sunt pe punctul de a se prăbuşi

Turiştii care au făcut rezervări pe Internet au găsit o surpriză neplăcută.

Hotelul de lux Sara Grand Resort e, de fapt, o pensiune, aşa cum scrie pe autorizaţia de funcţionare, cu 11 camere, situată la demisolul unui bloc de locuinţe din Floreşti.

Blocul cu hotel inclus se află chiar în capătul comunei Floreşti, aproape de malul Someşului. Câinii vagabonzi păzesc maldărele de gunoi din apropiere şi cele câteva case care au început să se construiască în zonă.

Câţiva turişti - din Oradea şi Bucureşti - care au ajuns pe meleaguri clujene, în luna decembrie a anului trecut nu au acceptat discrepanţa dintre ceea ce au văzut pe site-ul pensiunii şi ceea ce au găsit la faţa locului.

Aceştia au ales să se cazeze în alte unităţi hoteliere din Cluj-Napoca, nu înainte de a face o vizită la Protecţia Consumatorilor.

„Cei care au făcut plângeri susţin că nu au găsit condiţiile descrise pe site-urile de profil de pe internet. Oamenii au crezut că se vor caza la un hotel de patru stele, nicidecum la o pensiune cu câteva camere de la demisolul unui bloc de locuinţe din afara Clujului. De luni vom începe controlul", a explicat Mircea Radu, directorul coordonator al OPC Cluj.

În replică, administratorul pensiunii spune că „nu-i ţinem cu forţa aici, nu-i încuiem în camere! Cui nu-i place ceea ce vede poate pleca", a explicat Claudia Dumitrache.

Un oficial din Ministerul Turismului a susţinut că administratorii pot fi acuzaţi de reclamă mincinoasă şi pot fi amendaţi cu 1.500 de lei de minister.

Pe aici se ajunge la "luxosul" hotel

CLIIMA20110107_0095_1.jpg

Pe aici se ajunge la “luxosul” hotel

Aşa arată una dintre fotografiile postate pe site-ul hotelului. În realitate turiştii spun că nu există aşa ceva

CLIIMA20110107_0096_1.jpg

Aşa arată una dintre fotografiile postate pe site-ul hotelului. În realitate turiştii spun că nu există aşa ceva


 
 
Loading...
Citeste tot despre: