Suspecţi de crimă, eliberaţi de poliţişti

Ultima actualizare:

Citeşte şi

Ei l-au tranşat pe bărbatul găsit la groapa de gunoi?

Nu sunt bani pentru  probele ADN în cazul  bărbatului tranşat

Au un cadavru,  dar nici un dispărut

Bărbat decapitat, cu mâinile şi picioarele tranşate, aruncat ca un câine la groapa de gunoi

Consideraţi suspecţi, un fost poliţist criminalist din Lugoj, Ioan Verşan, în vârstă de 58 de ani, şi un fost cadru militar, Morton Arpad, au fost duşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timişoara, dar au fost lăsaţi să plece după câteva ore.

Asta pentru că poliţiştii nu au probe împotriva lor, cu toate că au ridicat mai multe haine murdare de sânge din apartamentele lor, în urma percheziţiilor de joi. Poliţiştii spun că vor cerceta mostrele de sânge şi vor încerca să stabilească cui îi aparţin, cu ajutorul testelor ADN.

La fel au reuşit să afle identitatea cadavrului fără cap, fără mâini şi fără picioare, găsit la groapa de gunoi din Lugoj, în 6 ianuarie 2011.

Morton Arpad şi Ioan Verşan au devenit suspecţi pentru că erau prieteni de pahar cu victima, Titu Velici, de 42 de ani, care a fost văzut în ultimele zile ale vieţii alături de cei doi. Velici, Arpad şi Verşan frecventau aceleaşi baruri, iar boschetarul a fost de câteva ori acasă la fiecare dintre cei doi suspecţi, înainte să fie găsit tranşat.

Arpad şi Verşan au fiecare câte un apartament în Lugoj şi locuiesc singuri. Ioan Verşan a lucrat la Poliţia Lugoj, însă a părăsit sitemul la începul anilor 90. Morton Arpad a plecat şi el din armată, iar ambii bărbaţi îşi petrec acum vremea prin baruri.

6 ianuarie 2011

Toată Poliţia din Timiş a fost pusă pe jar în urma unei descoperiri şocante făcute în oraşul Lugoj. Oamenii străzii au găsit un bărbat mort printre gunoaie, fără cap, mâini sau picioare şi inimă sau alte organe.

Anchetatorii au spus că victima a fost tranşată şi decapitată de un profesionist. Oamenii legii nu au găsit părţile lipsă, dar au reuşit să afle identitatea bărbatului mort.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net