Suspecţi de tâlhărie, reţinuţi de poliţişti şi trimişi în judecată

Ultima actualizare:

La data de 19 octombrie a.c., poliţiştii de la Secţia 15 Bucureşti i-au identificat pe S.I de 22 de ani şi D.B de 23 de ani, ambii din Botoşani, şi i-au reţinut pe cei doi bărbaţi, care, în aceeaşi zi, sustrăseseră bijuterii din aur de la o societate comercială din Bucureşti. Aceştia au pătruns cu feţele acoperite în interiorul societăţii şi, după ce au agresat-o fizic pe vânzătoare, au plecat cu bijuteriile în valoare de peste 40.000 de lei.

Potrivit sursei citate, în urma investigaţiilor poliţiştii au obţinut indicii care au condus la concluzia că bărbaţii ar putea fi şi autorii altor infracţuni similare, motiv pentru care dosarul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică şi poliţişti din Inspectoratul General al Poliţei Române - Direcţia de Investigaţii Criminale.

Infractor notoriu

Extinzându-se cercetările, s-a ajuns la concluzia că S.I. ar putea fi autorul a încă două infracţiuni de furt comise în judeţul Iaşi. Prima, la data 28 august, când, în timp ce se afla într-un magazin de vânzări telefoane din Iaşi, i-a solicitat vânzătoarei să îi prezinte unul dintre cele mai scumpe telefoane, iar după ce i-a fost înmânat, a fugit luând cu el şi aparatul.

Al doilea furt de care este suspectat tânărul s-a petrecut la data de 8 octombrie, când, având faţa acoperită cu o bucată de ţesătură, a intrat într-o casă de amanet din Iaşi, unde a spart geamul unei vitrine şi a sustras 15 lănţişoare din aur, în greutate de peste 200 grame, cu o valoare totală de 15.000 lei.

Până în acest moment, prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporţie de 80%.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net