Tânărul care a ucis un poliţist dă vina pentru crimă pe problemele financiare

Ultima actualizare:

EXCLUSIV: Ucigaşul poliţistului spune cum s-a întâmplat crima din Banat

Lovitură de teatru în cazul uciderii poliţistului Tiberiu Sârbu! Ucigaşul său, Gheorghe Breazu, cere o nouă expertiză psihologică, după ce procesul se afla la un pas de pronunţarea sentinţei.

El susţine că nu gândea clar în momentul în care l-a împuşcat pe omul legii, în octombrie 2009, deoarece avea probleme financiare şi pentru că avea probleme de familie.

A împuşcat un poliţist şi a fugit

Gheorghe Breazu susţine că, în noaptea de 30 spre 31 octombrie 2009, a încercat să se apere de atacul poliţistului. Agentul Sîrbu i-a urmărit în acea noapte pe Breazu şi pe ceilalţi patru tineri alături de care tânărul spărgea maşini, după ce aceştia au încercat să fure din automobilul poliţistului.

„Cei cinci au fost urmăriţi de poliţistul care şi-a părăsit postul. Clientul meu şi încă un tânăr s-au ascuns într-un şanţ. Ei au fost găsiţi de poliţistul care a început să-i lovească cu bastonul”, a spus Claudiu Ilcău, avocatul tânărului acuzat de crimă. Ucigaşul susţine că a încercat să-l oprească pe poliţist să-l mai lovească pe colegul său şi l-a luat în braţe pe omul legii. „L-a îmbrăţişat din faţă, ca să oprească ploaia de lovituri. Apoi au căzut amândoi în şanţ şi s-au încăierat. Au dus o luptă corp la corp. Clientul meu avea urmele de baston pe tot corpul”, a mai spus avocatul. Datoriile celui împuşcat rămân hoţului

Poliţistul a reuşit să scoată pistolul din toc, însă Breazu susţine că l-a prins pe agent de încheietură şi l-a împiedicat să-l împuşte.După ce soţul său a fost ucis, Laura Sîrbu a rămas singură cu o fetiţă în întreţinere şi cu un credit moştenit de la soţul său, de peste 10.000 de euro. Imediat după înmormântarea poliţistului, văduva a depus dosarul de deces la bancă şi a cerut un desfăşurător pentru a vedea cât mai are de plătit. Soţul său, însă, este somat pe telefon să plătească rata la credit, chiar şi după ce a murit. „Vreau să-i cer ucigaşului daune pentru uciderea soţului meu, pentru că noi avem acum datorii de peste 10.000 de euro”, a spus Loredana Sîrbu.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net