Ţânţăreanu jr. a băut 10 ore, apoi i-a spart capul unui client

Ultima actualizare:

    Milionarul Cristian Ţânţăreanu  este mai mereu prezent printre clienţii localului. Dragoş Ţânţăreanu  este patronul  restaurantului “The Brick“
Milionarul Cristian Ţânţăreanu este mai mereu prezent printre clienţii localului. Dragoş Ţânţăreanu este patronul restaurantului “The Brick“

Liniştea vestitului cartier "Paradisul Verde", din Corbeanca, a fost tulburată, duminică noaptea, de un scandal care a lăsat în urma lui, nu numai capete sparte ci şi multă bârfă. Asta pentru că rolul bătăuşului a fost jucat fără trucaje de Dragoş, fiul cel mare al lui Cristian Ţânţăreanu.

A vrut să-şi sărbătorească femeile din viaţa lui, soţia şi fiica, şi le-a făcut o surpriză invitându-le într-unul dintre restaurantele preferate, din «Paradisul Verde».

După un concert de harpă şi un recital al lui Cătălin Josan, Dragoş Mihalache, vicepreşedintele Uniunea Generală a Industriaşilor din România (UGIR), şi-a trimis acasă nevasta şi fata şi a rămas să se distreze în continuare cu Dragoş Ţânţăreanu, patronul localui «The Brick».

Nu le-a luat mult până au ajuns să se înjure ca la uşa cortului şi să-şi care pumni şi picioare. Înarmat cu piciorul unui scrumiere, Ţânţăreanu jr. şi-a lovit victima unde a nimerit. I-a spart capul, i-a rupt un dinte şi i-a făcut mai multe vânătăi.

Nici el nu a scăpat prea ieftin.

«Am auzit că are nişte vânătăi pe gât», ne-a spus Cristian Ţânţăreanu despre incident.

«Între ei erau divergenţe de mai mult timp, legate de bani. Mihalache «uita» să-şi achite notele de plată din cele două restaurante pe care le avem. Bătaia asta însă nu a pornit de la bani. E rezultatul a doi bărbaţi care au băut alcool aproape 10 ore. Clienţii plecaseră. Erau doar ei doi. Pe mine m-a afectat foarte tare acest conflict. Îl ştiu pe Mihalache de mai bine de 15 ani», ne-a mai spus omul de afaceri din Corbeanca.

Poliţiştii ilfoveni au deschis o anchetă, pentru loviri şi alte violenţe, după ce Mihalache a depus o plângere împotriva lui Dragoş Ţânţăreanu. Vicepreşedintele UGIR nu se opreşte aici şi vrea să-l târască şi prin tribunale.

«Dacă vine în genunchi, poate îl iert»

De când a fost bătut, Mihalache a ajuns la spital de două ori.

simeon stalpnicul png

«Mi-am făcut toate investigaţiile pentru că nu mă simt bine deloc. M-a lovit atât de tare încât mi-a spart capul şi mi-a rupt un dinte. El e cunoscut în zonă pentru comportamentul lui «elegant». Dacă vine în genunchi şi îşi cere scuze, poate îl iert. Şi nici aşa nu sunt sigur. Sunt încă şocat de ceea ce mi s-a întâmplat», a spus Dragoş Mihalache, la ieşirea din spital.

Mai citeşte:

Tânţăreanu îşi pregăteşte înmormântarea şi i-a luat soţiei un Bentley negru

Ţânţăreanu: «Sexul de dimineaţă este cel mai bun!»

Ţânţăreanu: «Stau câte şase ore pe perfuzii»

Ţânţăreanu face haz de necaz pe seama citostaticelor

Operat de cancer, Ţânţăreanu se tratează cu sex      

Ţânţăreanu, în vizită la medicii care l-au operat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net