Târgu-Jiu: Doi elevi de gimnaziu, prinşi în timp ce se drogau!

Ultima actualizare:

Substanţa Prenadez, folosită pentru lipirea cauciucului, se vinde ca pâinea caldă la Târgu-Cărbuneşti. După ce săptămâna trecută un elev de liceu a fost prins ce avea asupra lui câteva grame de canabis, autorităţile locale au intrat în alertă.

Marţi, de Sfântul Dumitru, un copil de clasa a VII-a a ajuns la spital după ce s-a luat la bătaie cu un alt cărbuneştean, totul petrecându-se după ce amândoi inhalaseră această substanţă halucinogenă.

"Astăzi s-a făcut careu pe baza sportivă a liceului şi s-a discutat despre acest fenomen. Marţi, mai mulţi copii de clasa a VI-a şi a VII-a au inhalat prenadez dintr-o pungă, iar unul dintre ei a ajuns la spital, după ce s-au luat la bătaie.

Totul s-a petrecut la fântâna de lângă Muzeul Tudor Arghezi. Nu vreau să se creadă că e un oraş de drogaţi, dar trebuie să luăm măsuri pentru stoparea acestei situaţii. E păcat de aceşti copii.

Această substanţă Prenadez se vinde în exces şi ar trebui să nu se mai aducă la magazine“, a declarat Ion Fugaru, viceprimarul din Târgu-Cărbuneşti.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net