Tataee de la B.U.G. Mafia plăteşte scump pentru un accident pe care el l-a provocat

Ultima actualizare:

Ioan Bartok, de 42 de ani, victima accidentului, îl acuză pe Tataie că l-a accidentat cu maşina în august 2008, în localitatea arădeană Tudor Vladimirescu. Solistul se afla la volanul unui Volkswagen Sharan, a depăşit neregulamentar un tir şi l-a lovit în plin pe arădeanul care circula pe un moped. Procurorii arădeni l-au acuzat de vătămare corporală gravă pe Tataee. „Nu am ce să comentez. Îmi pare rău pentru ce am făcut. Regret că l-am accidentat pe om şi că am încălcat regulile de circulaţie”, a declarat Vlad Irimia, alias Tataie, în faţa judecătorilor Curţii de Apel Timişoara.

„Eu am făcut un viraj la stânga şi el a depăşit o coloană de maşini şi a dat peste mine. Tataee circula cu viteză, deşi eram în localitate. Iniţial am primit 15.000 de lei de la Tribunalul Arad, dar e prea puţin. Sper să primesc mulţi bani. Eu am certificat medico legal cu 90 de zile de îngrijiri medicale, iar 30 de zile am stat în spital. Am patru tije metalice în piciorul stâng», a spus victima.   

«Artistul şi-a recunoscut vina din primul moment şi a colaborat cu noi în timpul procesului. El a fost trimis în judecată pentru vătămare corporală gravă deoarece procurorii erau obligaţi să facă acest lucru pentru că victima a suferit 90 de zile de îngrijiri medicale», a spus arădeanul Mihai Paşca, avocatul victimei.

Vezi aici cum este vânat Tataee de victima sa

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net