«Te iubesc, dar trebuie să pleci»

Ultima actualizare:

    Simona Prodan a venit,  ieri, să-şi vadă iubitul, la  Curtea de Apel Bucureşti. A încercat să treacă  neobservată de ziarişti
Simona Prodan a venit, ieri, să-şi vadă iubitul, la Curtea de Apel Bucureşti. A încercat să treacă neobservată de ziarişti

Sergiu Băhăian a cerut să fie cercetat în libertate susţinând că nu are nici o legătură cu omorurile de la Constanţa. "Regizorul morţii" şi iubita lui s-au revăzut în sala de judecată pentru prima oară de la arestarea controversatului afacerist.

Sergiu Băhăian a fost susţinut de iubita sa de numai 17 ani, Simona Prodan.

Giurgiuveanca a venit singură la instanţă şi a stat mai mult de 20 de minute în digonală cu boxa acuzaţilor.

De acolo, cu mâinile încătuşate, Băhăian i-a transmis: "Îţi multumesc că ai venit şi te iubesc, dar acum trebuie să pleci", au fost cuvintele care au făcut-o pe Simona să iasă din sală. Îmbrăcată într-o haină de blană, albă cu pete negre, tânăra a plecat după doar 10 minute pentru a evita fotografiile jurnaliştilor.

image

Conform procurorilor DIICOT, fata, care a abandonat şcoala de când l-a cunoscut pe afacerist, a dat o declaraţie în faţa anchetatorilor prin care îl desfiinţează pe iubitul său. Săptămâna viitoare este posibil ca Sergiu Băhăian să fie dus la Constanţa pentru confruntarea cu cei doi călăi care ucideau la porunca sa.

«Regizorul morţii» a susţinut că este nevinovat şi că există un atac mediatic împotriva sa, arătând că nu are nici o legătură cu omorurile care i se impută.

«Nu sunt vinovat de ceea ce onoratul Parchet îmi pune în cârcă», a spus Sergiu Băhăian. În baza declaraţiilor martorilor şi a interceptărilor telefonice, procurorii afirmă că Băhăian era angajat la firmele respective şi punea în funcţii de conducere persoane uşor de manipulat, alcoolici sau bolnavi.

La ordinele sale, patru dintre ele au fost executate la Constanţa. Victimele erau drogate, îngropate de vii sau aruncate în Dunăre. Magistraţii au respins cererea de eliberare a lui Băhăian.

Ţinuţi în arest

Curtea de Apel Bucureşti a respins şi cererea de punere în libertate a «locotenţilor» lui Sergiu Băhăian. Cei trei sunt acuzaţi de complicitate la înşelăciune.

Citeşte şi:

Iubita lui Băhăian îşi vrea chiloţii înapoi

«Băhăian m-a agăţat într-o cârciumă la Unirii»

Mafioţii lui Băhăian erau crai pe Internet

Ei au fost ucişi de mafiotul Băhăian - VIDEO

Mafiotul Băhăian locuia în chirie la un pictor

Mafiotul Sergiu Băhăian, arestat pentru 29 de zile

Sergiu Băhăian regiza şi crime, şi piese de teatru   

Clanul mafiot a lovit şi la Galaţi! - VIDEO     

Îşi îngropau victimele de vii sau le aruncau în Dunăre

Mihai Dăscălete

Gheorghe Teleagă

Edward Mărculescu

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net