Timişoara: Procurorii bâjbâie de 90 de zile în Crima de la Medicină

Ultima actualizare:

    Carmen Bejan susţine că prietenul ei este cel care a aplicat loviturile cauzatoare de moarte. Foto: Sebastian Tătaru
Carmen Bejan susţine că prietenul ei este cel care a aplicat loviturile cauzatoare de moarte. Foto: Sebastian Tătaru

La trei luni de la comiterea omorului care a şocat România procurorii nu reuşesc să determine cine a aplicat loviturile de cuţit care au luat viaţa victimei.

Un document emis de Tribunalul Timiş arată că procurorii nu reuşesc să stabilească cine este criminalul şi cine este complicele.

Indiciile judecătorilor

Motivarea sentinţei prin care se dispune ca Sergiu Florea si Carmen Bejan să mai stea după gratii 30 de zile conţine indicii interesante privind modul în care procurorii anchetează acest caz.  La mai bine de 3 luni de la comiterea faptei, cu suspecţii arestaţi din primele clipe, procurorii nu au reuşit să probeze care dintre cei doi a aplicat loviturile de cuţit cauzatoare de moarte.Sergiu Florea este autorul prezumtiv

Conform motivării sentinţei judecătoreşti, Sergiu Florea este cel despre care procurorii cred că a aplicat loviturile de cuţit care au curmat viaţa lui Trifu Schroth. „Prin ordonanţa din 2 august 2009 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de incuplatul Raul Florea pentru săvârşirea infracţiunii de omor, constând în aceea că, la data de 31 iulie 2009, cu ajutorul inculpatei Bejan, l-a ucis pe numitul Trifu Schroth, prin aplicarea mai multor lovituri de cuţit în inimă, într-o cameră a căminului 1-2 UMF Timişoara”, se arată în motivare. Carmen Bejan este acuzată doar că „l-a ajutat” pe Florea să aplice loviturile mortale, aceasta având statut de complice.Avocaţii au speculat incertitudinea

Avocaţii celor doi studenţi acuzaţi de crimă au încercat să speculeze incertitudinea procurorilor în  privinţa autorului loviturilor cauzatoare de moarte şi modul greoi în care se instrumentează probele. Avocaţii celor doi tineri acuzaţi de omor au insistat pe faptul că, deşi au trecut peste 90 de zile de arestare preventivă, procurorii nu au reuşit să finalizeze probatoriul. „În concluziile formulate, apărătorul inculpatei Bejan susţine că, în contextul în care suspecţii se acuză reciproc de aplicarea loviturilor de cuţit în inima victimei, nu se poate stabili cu certitudine care dintre aceştia a săvârşit omorul”, se arată în motivarea citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net