Timişoara: Studentul ucigaş de la Medicină suferă din dragoste

Ultima actualizare:

El a reuşit să scrie 20 de pagini din roman, în care a descris amintirile sale din copilărie. Însă suferă un blocaj de când s-a întors de la expertiza psihiatrică de la Jilava.

„Sergiu este trist şi deprimat. De aceea a şi renunţat la recursul împotriva prelungirii arestării. El vrea ca iubita sa, Carmen, să fie alături de el.

Vrea ca ea să admită faptul la ucis pe bărbat, aşa cum a făcut într-una dintre declaraţiile date în faţa procurorilor”, a spus Camelia Ţăranu, avocatul tânărului ucigaş.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi că în 1 august l-au omorât pe Trifu Schroth, un bărbat de 65 de ani, chiar de ziua lui. Victima era judecător în staborul ţigănesc şi a mers în căminul de la Medicină pentru o partidă de sex cu Carmen Bejan, care susţine că s-ar fi prostituat pentru că îl iubea pe Sergiu, iar acesta avea nevoie de bani ca să îşi cumpere o maşină.

După ce l-au ucis pe bărbat, studenţii l-au tranşat cu un cuţit cu lama de 17 centimetri şi l-au împachetat într-o valiză, iar picioarele le-au pus în saci de plastic. Apoi au pus cadavrul în partbagajul Mercedesului victimei, parcat în faţa căminului. Studenţii dau vina unul pe altul pentru comiterea crimei şi ambii sunt în arestul Poliţiei Timiş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net