TOP 10 greşeli pe care le fac bărbaţii care folosesc prezervativul!

Ultima actualizare:

1. Pus prea târziu

Mulţi bărbaţi îşi pun prezervativul, la mult timp după penetrare, chiar înainte să ejaculeze. Ei bine, aflaţi că în acest fel nu sunteţi protejaţi deloc împotriva bolilor cu transmitere sexuală. Evitaţi, aşadar, să mai procedaţi aşa!

2. Scos prea devreme

Este vorba despre situaţia contrară a celei de mai sus, care şi ea, poate avea urmări grave. Nu scoateţi prezervativul imediat după sau înainte de ejaculare. Dacă faceţi asta, puteţi să renunţaţi de tot la prezervativ, căci nu mai îndeplineşte nici o funcţie de protecţie.

3. Derulat înainte de aplicare

Prezervativul se scoate din ambalaj şi, exact aşa cum este, se derulează de-a lungul penisului. Atenţie! Nu derulaţi complet prezervativul imediat după ce l-aţi scos din ambalaj, înainte să îl aplicaţi pe penis!

4. Cu dedesubtul pe afară

Greu de crezut, însă şi prezervativele au un "pe faţă" şi un "pe dos". Dacă îl veţi derula pe partea greşită, nu îl veţi putea folosi.

5. Tăierea ambalajului

Ambalajul prezervativelor sunt concepute special să poată fi deschise cu mâna! Nu folosiţi, sub nici o formă, cuţite, foarfeci sau alte instrumente de tăiat! Există posibilitatea să tăiaţi şi prezervativul, odată cu ambalajul!

6. Prezervative expirate

Fiecare prezervativ este controlat înainte de a fi dat spre vânzare. Nu strică totuşi să îl mai controlaţi încă o dată, înainte de folosire. Aţi fi suprinşi să aflaţi cât de mulţi bărbaţi folosesc, fără să ştie, prezervative expirate!

7. Prezervativul în portofel

Cea mai mare şi mai des întâlnită greşeală pe care o fac bărbaţii! Pielea portofelului şi lumina soarelui pot distruge latexul din care este făcut prezervativul. Există cutiuţe din plastic, create special pentru depozitarea prezervativelor.

8. Scos prea târziu

După ce aţi ejaculat, nu aşteptaţi până când penisul revine în stare flască, pentru a vă scoate prezervativul. El trebuie scos imediat şi aruncat la gunoi.

9. Reciclare

Poate sună ciudat, dar sunt mulţi bărbaţi care refolosesc prezervativele. Atenţie! Prezervativele sunt de unică folosinţă, ele se aruncă imediat la gunoi după o singură folosire! Reciclarea lor este iresponsabilă şi, oricum, scârboasă.

10. Fără prezervativ

Acest punct nu făcea chiar parte din studiu, dar el trebuie adăugat. Nefolosirea nici unei metode de contracepţie este periculos pentru sănătate. În special pentru cei care nu au o relaţie de durată, prezervativul este cel mai indicat mijloc de contracepţie.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net