Tornadă în China: 25 de morţi şi 160 de răniţi

Ultima actualizare:

Tornada, însoţită de averse de grindină, a distrus case şi culturi agricole în două districte rurale din această imensă municipalitate care numără 31 de milioane de locuitori, în jurul orei 2.00 (miercuri, 21.00, ora României).

Bilanţul s-ar putea agrava, a adăugat sursa citată. "Nu am mai văzut tornade aici, aceasta este prima dată", a declarat Liu Fang, un oficial din districtul Liangping, unul dintre locurile cele mai afectate.

"Cel puţin şase persoane au murit şi 38 au fost rănite în districtul nostru. Electricitatea a fost întreruptă şi case avariate, din cauza rafalelor violente de vânt", a adăugat el.

Locuitorii afectaţi au fost mutaţi în corturi, a explicat Liu. Condiţiile meteorologice în zonă erau încă dificile din cauza ploilor neîncetate, conform altui oficial, din districtul Dianjiang.

Conform site-ului ziarului People's Daily, mai multe de clădiri din şase municipalităţi s-au prăbuşit parţial. Costul pagubelor ar putea depăşi 20 de milioane de yuani (peste două milioane de euro), a adăugat el, citând primele estimări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net