Torres va fi titular contra Paraguayului

Ultima actualizare:

În schimb, Llorente,gigantul de 1,95 metri de la Bilbao, a evoluat binişor în repriza secundă a partidei cu Portugalia, iar fanii spanioli îl cer cu insistenţă în echipă.

Într-un sondaj realizat de AS, 68% dintre cei 100.000 de respondenţi sunt de părere că Del Bosque ar trebui să mizeze pe Llorente în detrimentul lui Torres. Cele 24 de goluri înscrise de vedeta lui Liverpool pentru prima reprezentativă sunt mai importante pentru selecţioner, care a anunţat că nu ia în calcul o astfel de modificare.

"Este imposibil să nu existe discuţii despre cine ar trebui să joace şi cine nu, dar nu cred că este momentul. Fiecare e liber să aibă o opinie, dar cel care decid sunt eu. Fernando  a jucat deja 4 meciuri şi s-a mişcat foarte bine. Va mai juca multe minute la acest Mondial, nu mă gândesc să îl schimb; şi Llorente a adus multe lucruri noi în jocul nostru, am încredere în amândoi", a comentat selecţionerul, citat de goal.com.

Partida dintre Spania şi Paraguay, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Mondiale, se va desfăşura sâmbătă de la ora 21.30.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net