Vicente del Bosque, selecţionerul Spaniei, va ignora dorinţa fanilor şi va miza, cel puţin în meciul cu Paraguayul, pe un cuplu de atacanţi Torres-Villa, deşi primul nu a marcat încă vreun gol la acest turneu final şi este considerat una dintre marile dezamăgiri ale competiţiei.


În schimb, Llorente,gigantul de 1,95 metri de la Bilbao, a evoluat binişor în repriza secundă a partidei cu Portugalia, iar fanii spanioli îl cer cu insistenţă în echipă.

Într-un sondaj realizat de AS, 68% dintre cei 100.000 de respondenţi sunt de părere că Del Bosque ar trebui să mizeze pe Llorente în detrimentul lui Torres. Cele 24 de goluri înscrise de vedeta lui Liverpool pentru prima reprezentativă sunt mai importante pentru selecţioner, care a anunţat că nu ia în calcul o astfel de modificare.

"Este imposibil să nu existe discuţii despre cine ar trebui să joace şi cine nu, dar nu cred că este momentul. Fiecare e liber să aibă o opinie, dar cel care decid sunt eu. Fernando  a jucat deja 4 meciuri şi s-a mişcat foarte bine. Va mai juca multe minute la acest Mondial, nu mă gândesc să îl schimb; şi Llorente a adus multe lucruri noi în jocul nostru, am încredere în amândoi", a comentat selecţionerul, citat de goal.com.

Partida dintre Spania şi Paraguay, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Mondiale, se va desfăşura sâmbătă de la ora 21.30.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: