Romaniţa se luptă cu fosta iubită a lui Iovan: "E o obligaţie pe care o am faţă de fiul meu"

Ultima actualizare:

    Romaniţa Iovan şi fiul ei Albert (8 ani)
Romaniţa Iovan şi fiul ei Albert (8 ani)

Femeile din viaţa lui Iovan, la tribunal pentru casa din Otopeni. Nu se înţeleg sub nicio formă. Fosta soţie şi fosta iubită a lui Adrian Iovan au ajuns să se lupte prin tribunale pentru averea fostului pilot. Astăzi, Mihaela Steriu încercă să-i convingă pe judecători să-i încredinţeze vila din Otopeni!

Moartea lui Adrian Iovan a lăsat în urmă nu numai durere, ci şi un război în toată regula între femeile din viaţa lui.

Vila lui lui Adrian Iovan ar valora 250.000 de euro
Vila lui lui Adrian Iovan ar valora 250.000 de euro

Aşa se face că acum, la aproape un an de la tragicul accident aviatic din Munţii Apuseni, la Judecătoria Buftea se duce o adevărată bătălie pentru cea mai valoroasă casă, dar şi cea mai de preţ amintire lăsată de fostul pilot, vila acestuia de la Otopeni.

Mihaela Steriu, medic ginecolog
Mihaela Steriu, medic ginecolog

Respectivul imobil a fost achizitionat de Iovan împreună cu Mihaela Steriu, iar femeia nu vrea să renunţe nici în ruptul capului la casă. Nici Romaniţa nu cedează pentru că nu ar vrea ca Albert să fie îndepărat de locul în care şi-a petrecut cele mai minunate momente  alături de tatăl lui. Aşa că au ajuns să facă cerere după cerere în instanţă, iar astăzi are loc prima confruntare la Judecătoria Buftea. Acest proces este deschis de fosta iubită a lui Iovan, care a solicitat instituirea sechestrului judiciar pe imobil, iar băiatul în vârstă de 8 ani are calitatea de pârât. ”Albert are o singură mamă şi-l voi apăra din toate punctele de vedere. Nu e simplu, dar e o obligaţie pe care o am faţă de fiul meu”, a declarat, ieri, pentru Click!  Romaniţa Iovan.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net