Traficantul de heroină se dădea ruda Patriarhului - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Emilian Birgian, de 29 de ani, din Lugoj, era tot timpul la slujbele de la Catedrala Mitropolitană din Timişoara şi se lăuda peste tot că ÎPS Daniel este unchiul lui bun. Cine ar fi crezut că în spatele acestui tânăr bisericos se ascunde un traficant de droguri?

Emilian Birgian a ajuns după gratii şi urmează să fie judecat pentru trafic de stupefiante, după ce procurorii DIICOT din Bucureşti l-au prins în flagrant în timp ce prelua o plasă în care erau cinci pachete cu heroină, cu circa 10 kg de "marfă".

Tribunalul Bucureşti a emis apoi un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Soţia lui a mai povestit, cu lacrimi în ochi, că soţul ei este un om credincios, cu frică de Dumnezeu.

Emilian mergea în fiecare duminică la slujbele de la Catedrala Mitropolitană din Timişoara şi chiar la nunta lor, cei doi au avut un sobor format din şase preoţi condus de episcopul vicar Paisie Lugojanul, una dintre cele mai înalte feţe bisericeşti din Banat.

El se lăuda de câte ori avea ocazia cu faptul că este rudă cu Preafericitul Daniel, mai precis zicea că e "uică-miu", expresie folosită în Banat pentru unchi. De fapt şi de drept, singura legătură era că familia Patriarhului provine din acelaşi sat cu bunicul arestatului.

Aducea drogurile din Turcia

simeon stalpnicul png

Birgian a fost prins în flagrant, chiar în momentul în care încheia o tranzacţie: urma să cumpere cinci calupuri de heroină învelite în scotch şi îndesate într-o plasă. Din primele informaţii, lugojeanul acţiona alături de acoliţii săi, pe ruta Turcia- România, urmând ca de aici drogurile să ajungă în Germania.

Soţia lui Emilian este gravidă în două luni

Soţia lui, Oana Birgian, a rămas înmărmurită când a aflat despre reţinerea soţului.

"Emi are o afacere legală la Timişoara împreună cu un neamţ. Se ocupă cu imobiliarele. Dacă se ocupa cu drogurile aveam mai mulţi bani. Noi nu avem maşini de lux", a spus tânăra însărcinată în două luni.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net