Tragedie: Scafandri dispăruţi în Marea Neagră lângă epava navei Medy

Ultima actualizare:

Update: 8.15 Salvatorii Agenţiei Navale de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare au încercat încă de aseară să coboare în adâncuri pentru a-i salva pe cei doi colegi ai lor.

Am fost anunţaţi în jurul orei 19.00. Trecuseră 50 de minute de când cei doi nu ieşiseră la suprafaţă. Din câte am înţeles era vorba despre o echipă formată din patru scafandri. Doi au intrat să filmeze şi au ieşit. Apoi au intrat ceilalţi doi şi nu au mai ieşit. Nu am putut face nimic aseară deşi mi-am adunat toţi scanfadrii şi ne-am dus până acolo cu nava Cristal. Marea era extrem de agitată şi nu am putut coborî, riscam să murim şi noi. Nu ne dăm seama ce s-a întâmplat acolo. Probabil au intrat în corpul navei“, a declarat Ion Voicu, directorul Agenţiei Navale de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.

Echipele de salvare nu au putut intra să-i caute aseară din cauză că marea era agitată şi oamenii îşi riscau viaţa. Operaţiunile de căutare nu au început nici la această oră din cauza vremii nefavorabile.

Specialiştii sunt de părere că este imposibil ca cei doi scafandri să mai fie în viaţă după 12 ore fără oxigen.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net