Trăieşte 60 de zile numai cu bere!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce poate fi mai frumos pentru un bărbat decât o cură cu bere! Înnebunit după licoarea din hamei, J. Wilson, din Iowa, are un singur regret de când a început cura: nu se mai suie la volan.

Vezi şi:

La 17 ani, e mai mic decât un bebe de 6 luni

Doarme non stop câte două săptămâni

«Insulta supremă»: Un bărbat face senzaţie ca model feminin! VIDEO

Americanul de 38 de ani a început ieri regimul exclusiv cu bere. Timp de 60 de zile el va „posti" cu alcool şi nu va pune nimic altceva în gură.

El vrea să slăbească 15 kilograme şi este convins că va reuşi, informează Chicago Tribune.

simeon stalpnicul png

„Ideea de a supravieţui numai cu bere mi-a venit în urmă cu doi ani. Am fost într-o excursie în Europa şi am aflat că la o mănăstire din Germania, călugării posteau ţinând regim de bere. Ei nu mâncau absolut nimic în perioada postului şi băgau în ei doar apă cu bere", a declarat americanul de 38 de ani.

Avantajul regimului este că timp de 60 de zile nu o să fie niciodată treaz. Cel mai fericit bărbat al planetei are şi o soţie pe măsură: „Nevastă-mea mi-a amintit de proiectul ăsta şi a insistat să îl pun în practică. Mă simt extraordinar şi nu mi-e deloc foame pentru că berea îmi asigură necesarul zilnic de calorii. Am calculat că va trebui să beau în jur de 2 litri de bere pentru a fi sătul", a declarat bărbatul.

image
image
image
image
image
image
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net