Trei scandalagii au „dezbrăcat“ un poliţist din Medgidia

Ultima actualizare:

Incidentul s-a produs sâmbătă spre duminică noaptea pe o stradă din Medgidia. Trei tineri au dat petrecere pe o stradă din oraş. Au parcat o maşină pe stradă, au dat muzica la maxim şi s-au apucat să bea bere.

Locatarii din zonă au sunat la 112 cerându-le poliţiştilor să ia măsuri, din cauză că nu puteau dormi din cauza celor trei petrecăreţi. La faţa locului a venit o patrulă formată  dintr-un poliţist şi un jadarm. Tinerii, identificaţi ulterior drept Marius Dumitru Iordan, Victor Iordan şi Marius Pârnău au făcut scandal şi au început să-i înjure pe oamenii legii.

Poliţistul a încercat să-l încătuşeze pe Dumitru Iordan, însă acesta a ripostat, ajutat de prietenii săi. Poliţistul s-a ales cu cămaşa de pe el ruptă iar jandarmul a rămas fără cravată.la rândul lor membrii patrulei au ripostat folosind spray-ul iritant lacrimogen. 

Trecătorii s-au adinat ca la urs să asiste la scandal şi mai ales să filmeze scena cu telefoanele mobile. Conflictul a fost aplanat după ce la faţa locului a sosit în ajutor o a doua patrulă de Poliţie.

Cei trei scandalagii sunt cercetaţi pentru ultraj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net